reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Fantastyczny dzien- dzieki dziewczynki za przemile towarzystwo!!!! Ostatni goscie wyszli o 19 wiec mielismy calutki dzien zabawy!! Bylo super! Alutek padl na pyszczek jak zabity! Mleko i lulu bez szemrania!!

Zapomnialam zyczyc Wiktorkowi wszytskiego naj naj z okazji urodzinek!! Slodkiego kazdego nastepnego roczku!:-)

Gastone- a ja tak zazdroszcze dziewczynom,ze Cie poznaly....ehhh...jak ja bym chciala poglaskac twoje fasolki i poznac Cie osobiscie! Mam szczera nadzieje,ze jeszcze bedzie okazja!

Wiesienka- zazdroszcze Itlaii....kocham.....uwielbiam....:-)

reklama
Margaritta,Zgaga :-D:-D:-D dobre dobre./....

Fajnie dziewuszki zescie dzieki mi obejrzaly dzis powtorke m jak milosc:-D:-D
Pewnie nie jednej plany pokrzyzowalam:-p

Witam laski ale miałam długi i intensywny weekend:)
Super było ale nie ma to jak w domu, laski dzieki za gościne, sesje udane, grilli mam dosc na jakis tydzien hihihi i teraz tak myśle kolejne dni po pracy spedze w spokoju i ciszy...:)
Stooo lat dla Wiktorka!!!!
Frog duzo miłosci na kolejne lata!!!:)
To mój email kama0019@poczta.fm chociaz podejrzewam ze mam najwiecej zdjec:) L włąsnie pracuje nad tymi do gazety bo babka chce wydanie puscic:)
Ogólnie on jak robi zdjecia to robi w innym zapisie i zeby je przerobic na jpeg to kazde zdjecie musi najpierw wywolac w specjalnym programie a to chwile trwa a pewnie zrobil ich kilkaset to dajcie mu troche czasu oki:)??
Oki ide spac bo padam a do pracy jutro:/

Bliny to nic innego jak placki ziemniaczane(po wegiersku)
Crazy Girl jesli sie mysle to mnie popraw;-)

popijam piwko z m:-)

Bliny to nic innego jak placki ziemniaczane(po wegiersku)
Crazy Girl jesli sie mysle to mnie popraw;-)

No właśnie.. Moje bliny to takie drożdżowe na słodko z książki kucharskiej "Kuchnia Polska" wyd MARTEL
Ale kiedyś jak robiłam je pierwszy raz to akurat z mamą rozmawiałam i mówię że bliny robię i pytała z jak robię to mówię że z drożdżami i się zdziwiła i dopiero pod koniec rozmowy dogadałysmy się że ona myslała o plackach ziemniaczanych a ja o słodkich na drożdżach;-) Więc pod jedną nazwą kryją się bliny słodkie i ziemniaczane;-)

Witam późną wieczorową porą:)
Moniadan - nie ma problemu
Misia, Agusiek, Frog, Moniadan, Wilwia - dzięki za miłe spotkanko - moje dziecię było tak naładowane energią, że jak wróciliśmy do domu, to myślałam, że living room mi rozniesie... aż mój A pytał się, czy coś mu dałyśmy:) i padł dopiero po kąpieli
Dziewczynki - dzięki za zdjęcia
Gastone - dużo zdrówka i jak najmniej bólu (pod każdą postacią), i nie gadaj, że miałaś bałagan... ja tam żadnych stosów prania nie widziałam...
spadam chyba lulu, bo rano może na basen się wybiorę
spokojnej nocki:)

Witam sie wieczorowa pora!

Widze, ze na BB wciaz pustki, chyba wszystkie jestescie padniete po tym weekendzie :-) Ale pozytywnie padniete :-)
Ja dzis mialam intensywny dzien. Miedzy innymi mialam robione testy alergiczne i wyszlo,ze nie mam kompletnie na nic alergii.Super, tylko pytanie czemu ciagle prycham psikam i sie smarkam jak najeta i trwa to juz rok. Do tego oczy zrobily mi sie wrazliwe i jakies ciezkie. Probowalam sprayow tabletek ale nic nie pomagalo, wiec przestalam uzywac. Dermatolog dzis mowi,ze sie nie dziwi,ze nie pomagalo, bo przeciez wyszlo,ze nie mam alergii, wiec nie mialo na co pomagac. A zaraz wypisal mi recepte na kolejny spray do nosa na dokladnie tym samym dzialaniu...i po cholere?Sam sobie zaprzeczyl. Przeciez nie mam na nic alergii,a wypisal mi srodek na alergie od kwiatow hehehe.Nawet nie bede tego wykupywac. Wiec jestem rozczarowana troche ta wizyta, myslalam, ze wyjasni sie moje ciagle smarkanie,ale nie. Z drugiej strony super, ze nie mam alergii na nic.
Potem kupilam KOLEJNY odkurzacz w argosie, oczywiscie dostalam inny...mial byc z metalowymi rurami,a jest z plastikowymi. W opisie odkurzacza wyraznie pisze metalowe i kupilam dokladnie taki model, otwieram pudelko, a tu same plastiki. Juz mi sie nie chce wracac do argosu i im psioczyc. Trudno...pewnie znowu mi sie polamie i za kolejne pol roku bedzie kolejny odkurzacz :-D

Pauletta 100 lat dla Wiktorka, oby kazdy kolejny rok byl jeszcze piekniejszy!

reklama
Witam ale tu dzis spokojnie:szok: wiec chcialam zyczc wszystkim milej nocki;-)
Ach... Pauletta! odemnie oczywiscie tez Wszytskiego Na jNaj Naj dla twojego synka;-)

Do góry