reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Karolinanicola-a przesyłam-proszę bardzo...Buziaki i uściski też i bądz dobrej myśli
)
larcia-to ja juz nie mam pomyslow..Dziwne ze Ci w testach nic nie wyszlo 
lubiczanka-jakbym ja miala zblizajacy sie urlopik w ciepelku,tez fruwalabym na wysokosci lamperii
Nie no,tez nie narzekam poki co na brak nastroju ;-)

lubiczanka-jakbym ja miala zblizajacy sie urlopik w ciepelku,tez fruwalabym na wysokosci lamperii
Nie no,tez nie narzekam poki co na brak nastroju ;-)Dzien doberek mamunie.U nas tez mzy.a takie plany mialam..No nic niebede sie zalamywac.Wezme od lubiczanki fluidki.
Cala noc spedzilam w kibelku na siusianiu.Dzis mialam mega nocke hhe ledwo sie polozylam i siusiu.w pewnym momencie myslalam ze wezme sobie podusie i bede spala na kibelku..
No i wyspana nie jestem wiec bez bez kija nie podchodz..
Pytanie do mam z Galway.Czy jest jakis sklep z uzywanymi meblami w Galway???Albo tanimi?
Cala noc spedzilam w kibelku na siusianiu.Dzis mialam mega nocke hhe ledwo sie polozylam i siusiu.w pewnym momencie myslalam ze wezme sobie podusie i bede spala na kibelku..
No i wyspana nie jestem wiec bez bez kija nie podchodz..
Pytanie do mam z Galway.Czy jest jakis sklep z uzywanymi meblami w Galway???Albo tanimi?
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Caio!
Dzien paskudny ale ja tez nie narzekam na kiepski nastroj! Jak bym mogla majac przy sobie rozesmiane dziecie??!
Wlasnie spi a ja postanowilam sie troche do skzoly przygotowac. W tym tyg bede miec chyba malo dzieci bo czesc ma komunie.
Ja dostalam zdjec 3 sztuki wiec to od Mamy pewnie- dziex:-)
Milego dnia lachoniki:-)
Larcia- a jak zalatwilas sobie testy? Ja tez bede robic ale testy alergiczne powinno sie robic na jesien wtedy kiedy nic nie pyli. Dziwie sie wiec ze tobie robili teraz....nie dziwne,ze nic nie wyszlo! Ja bede pewnie jechac do PL. Mialam juz robione na chemikalia i detergenty i metale ale musze jeszcze na pylki bo w Pl jak bylam teraz to umieralam!!
Dzien paskudny ale ja tez nie narzekam na kiepski nastroj! Jak bym mogla majac przy sobie rozesmiane dziecie??!

Wlasnie spi a ja postanowilam sie troche do skzoly przygotowac. W tym tyg bede miec chyba malo dzieci bo czesc ma komunie.
Ja dostalam zdjec 3 sztuki wiec to od Mamy pewnie- dziex:-)
Milego dnia lachoniki:-)
Larcia- a jak zalatwilas sobie testy? Ja tez bede robic ale testy alergiczne powinno sie robic na jesien wtedy kiedy nic nie pyli. Dziwie sie wiec ze tobie robili teraz....nie dziwne,ze nic nie wyszlo! Ja bede pewnie jechac do PL. Mialam juz robione na chemikalia i detergenty i metale ale musze jeszcze na pylki bo w Pl jak bylam teraz to umieralam!!
_dominika_
Zaciekawiona BB
witam kochane dziewczynki
) dawno mnie tu nie było hoho... problemy z netem, potem laptop, no i brak czasu
( mąż miał po nas przylecieć do polski to mu lot odwołali nie dobry wulkan wybuchnał
( potem nasz lot odwołali i musielismy czekac ponad tydzień
( w końcu dotarlismy sami do irlandii
)) tatus stęskniony czekał na nas
D no i rozpoczał sie powrót do codziennosci, w dodatku ta pogoda
( od nowa trzeba sie przyzwyczajać... zimno i pada, ja chora, współlokatorka też, adaś się trzyma
a jutro do pracy ... nic tylko siąść i płakać razem z tą pogodą
(( zazdroszczę humorkow dobrych
))
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Ja postaram się potryskac humorkiem mimo bólu głowy.To już 3 dzień i nic nie pomaga
Właśnie piję drugą kawkę i zaraz trzeba się za coś zabrac.Chyba się z Antkiem pouczymy
dziekuję za zdjęcia.Ja jeszcze nie mam zgranych na kompie bo M zapomniał mi zgrac,a przyznam szczerze,że samej mi się nie chciało wczoraj
Ja postaram się potryskac humorkiem mimo bólu głowy.To już 3 dzień i nic nie pomaga

Właśnie piję drugą kawkę i zaraz trzeba się za coś zabrac.Chyba się z Antkiem pouczymy

dziekuję za zdjęcia.Ja jeszcze nie mam zgranych na kompie bo M zapomniał mi zgrac,a przyznam szczerze,że samej mi się nie chciało wczoraj

_dominika_
Zaciekawiona BB
anineczka maszmigrenowe bóle głowy?? one lubią trwać kilka dni i niestety nic nie pomaga
( mnie (odpukac) ciąża wyleczyła z migreny, ale wczesnie to ból nie do wytrzymania i wymioty
( i tak np 3 dni
( pozdrawiam i życzę żeby szybko przeszło
reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
dziń
boszzzz zaziewam się
ten ajrisz łeder mnie dobija.Lekcje z Miśką, bo przeciez nie była w sobote w pl szkole i teraz pol ksiazki trza zrobic
Niki tez chce lekcje odrabiac
pięknie jest po prostu 

kawencja koniecznie. Kto się napije?
boszzzz zaziewam się
ten ajrisz łeder mnie dobija.Lekcje z Miśką, bo przeciez nie była w sobote w pl szkole i teraz pol ksiazki trza zrobic
Niki tez chce lekcje odrabiac
pięknie jest po prostu 

kawencja koniecznie. Kto się napije?