reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Poniewaz konsekwentnie stosuje sie do planu pt:'Wczesne chodzenie spac' - to nie mam kiedy popisac....:-(

Witam Dyte i Karolinenicole spowrotem! fajnie was widziec dziewczyny no i gratulacje fasolki Dytko:-)

Ja dzis rano bylam na rozmowie w socjalu- sprawdzali mnie;-) Ale bylo super!! Fajny koles...pogadalismy o szkole, o PRADZE! hehe....opowiedzial mi troche o roznych kursach, jakie moge zrobic no i kto wie? moze za cos sie wezme bo sa tez takie online. No i Free:-)
Jak wyszlam to tak padalo,ze w 2 minuty mialam mokre gacie!! Absolutnie cala i do szpiku przemoczona!! A jeszcze do banku, a jeszcze do sklepu....az mi skora spierzchla taka bylam mokra! Tragedia....coz....Irlandia.

Mam dzis dzien tesknoty za domem....bardzo.....szczegolnie ze wzgledu na Ala...ze dziadkow nie ma....ehh..ale smecic nie bede! O niE!

Wlasnie obejrzalam Top Model....no spoko.....bez rewelki jak dla mnie program.

Moze jakies chetne na Monkey B jutro?

Ach! No i Sandrula- ja tez ofcourse glosowalam! Stylizacje znalam juz z bloga, ktorego namietnie sledze! jestes piekna kobieta :) To ty tam do tego Top Model powinnas isc :) Na dodatek ubrac sie umiesz :)

reklama
Witam mamuski:-)
Ja wlasnie czekam na mojego mezusia.Dziecko wykapane,smacznie spi.Ostatnio pisalam,ze mial problemy ze spaniem itp.Wiec dzisiaj doszlam do wniosku,ze chyba to zeby,bo dzisiaj zauwazylam,ze przebila sie gorna dwojeczka:tak:
Misia ja chyba jutro bede w Mb,tylko tak po poludniu mam zamiar wybrac sie z moja siostra,ktora juz w niedziele wyjezdza na stale do Polski:-(I z tego powodu troche mi smutno.Mimo,ze nigdy nie mialysmy jakiegos super kontaktu,to jakos mi tak ciezko..

Witam! Jak dawno mnie tu już nie było.... Ojej,bardzo Wam dziękuje dziewczyny za gratulacje,widzę,że jest nas tu troche na maj...Wszystkim majówkom również bardzo gratuluje i życzę aby sie czuły o wiele lepiej niż ja... Męczy mnie całymi dniami i nocami,mąż dzisiaj został w domu,boję się myśleć jak to będzie dalej... Sandrulińska super wyglądasz,głosik oddany! Pozdarwiam gorąco wszystkie mamusie!
Dyta fajnie ze jestes:)
MAm nadzieje ze bedziez juz czesciej zagladac.....i ze hasla juz nie zapomnisz;-).

Rozlorzylam prasowanie przed 18 ale znajomi wpadli i nas wyciagneli do Tomasza na imieniny i wrocilismy po 20...pozniej puzzle z m ukladalalam-ale mamy zajecie:-D;-)

Zaraz spadam lulu/./....mlody mi sie budzi co chwile:(

witam Dziewczynki :-) troszkę późno... no cóż...
Kamcia - a ja właśnie się zastanawiałam, gdzie zniknęłaś? widziałam cię, jak szłaś z Olim...:confused:
Misia - ja bardzo chętna na MB jutro, ale raczej nie dam rady... od rana będę biegać jak kot z pęcherzem i sprawdzać, czy wszystko jest ready...:eek:
Wilwia - buziolki dla Tobika;-) a jak wrócę, to może jakaś kawka w końcu? najwyżej wbijemy się do ciebie :-D
jejjjjjj - spadam, bo już troszkę późno...

Hejoo:-) a u nas ciężka nocka oj ciężka :no: Wiktorek jak zasnął budził się co chwila z płaczem P do niego chodził i zaraz zasypiał ai akurat jak szłam spać też się obudził to do niego poszłam a ten cały mokry zalany potem i gorący :szok::szok::szok: akcja błyskawiczna Calpol ale ten tylko wypluwał syrop cały się kleił poduszka też:eek: no to mu czopek zaserwowałam oj nie był zadowolony :sorry: no ale po tym poszedł już normalnie spać budził się jak zwykle przychodząc do nas a nie z krzykiem:confused2: nie mówiąc że Zuzkę raz obudził tymi krzykami i miałam dwa wyjce :eek::sorry: a nad ranem zamotał się i zrobił wejście smoka do młodej i du*a obudziła się i musiałam już ją wziąć do wyrka bo by nie poszła spać a tu nawet 5 nie było :baffled::dry::oo2: teraz chłopaki jeszcze śpią a młoda pedagogicznie bajki ogląda :sorry: zmykam poskładać pranie ;-)
Andzulina spokojnej podróży :tak:
Kamcia,Dyta dzięki za kciukasy mam nadzieję że będzie ok ;-)

siemanko

nocka u nas( dla mnie) tez nie wesola ..Ewula co chwilka budzila sie z placzem i marudzila bo wychodza jej dolne 4 juz je widac bo lekko sie przebily wiec mam wesolo...

ok../lece sniadanko mlodemu do szkoly robic i zaraz go budzic trzeba

Bry:-)
Andzulina spokojnej podróży i udanego pobytu:tak:
Misia a jak tam Twoje dolegliwości Fasolkowe?
Suwaczek mi się zmienił:-)...I tak Wam będę pewnie co tydzień się chwalić:zawstydzona/y:Ale tak strasznie się cieszę,że musicie wybaczyć:tak:
W nocy padało,ale teraz nawet ładnie się dzień zapowiada:tak:
Pauletta,czyżby do trzech razy sztuka?;-)Kiedy jedziesz po ptaszki?
Lubiczanko co z chatką?

Witam
U nas cd. chorowanka agutka dostała antybiotyk własciwie całą reklamówke leków jeszcze troche to by się tu działo. Dzień piekny sloneczny spacerek trzeba zaliczyć.
misia kochanie Ty nie wiesz jak ja się ciesze gdy Ciebie czytam zawsze takiego powerka mi dajesz:tak:a i Tobie nie pogratulowałam maleństwa więc niech fasolinka sobie rośnie duża duża i zdrowa
A musze Wam się pochwalić drogie że niedawno skonczylam kurs kosmeyczny na II stopnie makijażu podstawowy i taki okazjonalny slubny, wieczorowy więc jak coś zapraszam do swords dla każdej z Was gratisssy mam :-D;-)Ale na tym nie poprzestane jeszcze długa droga przedemna i paznokietki musze ogarnąć. To taki samozachwyt :-):-):zawstydzona/y: skromna nie jestem nie:eek:
Dobra napisze poźniej i kto może na kawcie zapraszam no dziś już moja 2 :eek: jak mi serducho nie stanie to bedzie dobrze.

reklama
Witam

A u nas leje :confused2:
Wczoraj taka pompa z grzmotami była,że uhhh..
Teraz syńcio w szkole,młodszy też pedagogicznie bajki ogląda a ja w końcu z kawką zasiadłam.

Renni Bazyl jedzie do Cashel na wakacje,razem z Milą :-D
My lecimy samolotem tak więc nawet nie ma mowy o wspólnych wakacjach.
A ja już się boję tego lotu,jakoś tak mam od czasu Smoleńska,że się stracham :eek::confused2:

Andziulina szerokiej drogi.

Karolinanicola a chwal się chwal :tak::tak:
To ten kurs robisz w Polsce?

współczuję nieprzespanych nocek dziewczyny.Ja już zapomniałam jak to jest :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry