reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejo!
didi spoznione , ale najszczersze najlepsze życzenia dla synka!:tak:
anineczko zdrowka dla chlopakow:tak: moj antek tez ma srednio raz ma miesiac zapalenie ucha:-(
my dziś nie jedziemy do botanika bo po pierwsze adam teraz spi po nocce i dzis nastepna nocka , wiec nie mam serca go budzic:sorry: a po drugie to dzieciaki mialy w poniedzialek w belfascie mikolaja, wczoraj imprezka mikolajkowa z forum:-) i za tydzien jeszcze w przedszkolu :-D wiec co za duzo to niezdrowo:-p

reklama
Hejka dziewczyny.

Didi przepraszam, ze dopiero dzisiaj WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SYNECZKA
images

Matosiatato Witaj, nie mialam okazji wczesniej Cie poznac:-), chyba sie lekko wczoraj speszyles przezemnie i uciekles z forum:-D:-D

Lekarz wczoraj mnie uspokoil, USG mi zrobil:-). Teraz to naprawde moge mowic do dzidziuska "Malenstwo" bo nasza kruszynka wazy 2208:tak:;-).
Po calym dniu emocji to do lozka zawitalam juz po 21:szok: ale nie moglam zasnac bez P.:-) Dzisiaj wszystko wrocilo do normy.

Pozdrawiam i zycze milego dnia, a i nie wiem czy pojawie sie dzisiaj w BG na spotkaniu, jesli nie to zycze udanego spotkania.

Wszystkim chorowitkom ddduuuuuuzzzzzzzoooooooo Zdrowka

Ostatnia edycja:
dzien dobry wszystkim w tak przepiekna niedziele.ja nadal chodze jak po po narkozie
otoz wczoraj mialam pierwszy scan,no i jak wczesniej pisalam liczylismy na 2 dziewczyne bo mamy WSZYSTKO ROZOWE.
a tu dowiadujemy sie ze bedzie chlopczy,wymarzony chlpczyk,splakalismy sie z mezem ze hej a wieczorem moj Colin to taka imprez zorganizowal ze hej,aby uczcic syna.jestesmy w osmym niebie.
teraz wszystko musimy kupowac od nowa no i pokoik na niebiesko pomalowac tez.
pozdrawiam

Witam:-)

Didi- ja rowniez zycze Twojemu synkowi wszystkiego naj, naj!!!
Anineczko-zdrowka dla chlopcow.

My tez nie pojawimy sie w botaniku.

Milej niedzieli zycze!

Witam

Bina wspaniala wiadomosc ja tez po cichu mam nadzieje ze bedzie synek J narazie nic nie mowi bo ostatnio sie pomylil :-)

Vikamcia powodzenia na usg nie ma czym sie stersowac na pewno wszystko jest dobrze,jak bedziesz miala zdjecia z usg to wklej :)

U nas kolejna nocka fatalna :shocked2: cora co chwile sie budzila nie chciala spac w swoim lozku,mnie gardlo jeszcze boli ale juz mniej za to teraz katar mocniej mnie meczy ehhhh J stwierdzil ze tez nie pojedziemy do botanika jak ma mi sie pogorszyc to lepiej zebysmy nie jechali...
Milej niedzieli zycze:-)

łoj to jak widzę ile się pokruszyło,to nawet już nie będę wspominać J o jezdzie-a był nawet chętny:/
Bina-gratuluję ogonka między nóżkami;)))oczywiście u dzidzi:)))
Didi-chyba też się przerzucę na śmietankę-a jak ją ubijasz-tzn taką śnieżkę na mleczku czy śmietanę 36% ?Z fixem?
No i o-czekamy na Dawidka i gdzieś się trzeba będzie ruszyć:)
aaaa-i Mamy kolejne-dolne dwie dwójeczki:)))

Czesc Dziewczyny,

Mam pytanko, szczegolnie do mam maluszkow takich jak moja corcia - dzisiaj konczy 10 tygodni.
czy wasze pociechy tez nie chca jesc?
Mala powinna wciagac min 150 ml, od kilku dni je gorzej. Nie jest chora, jest za to w swietnym humorze, coraz glosniej sobie gaworzy, usmiecha sie ladnie, wklada raczki i wszystko co popadnie do buzki. Czytalam o skokach rozwojowych dzieci ale martwie sie. Piszcie dziewczyny prosze.

reklama
hejka, a my bylismy w botanic, ale kolejka do Mikolaja jak z Dublina do W-y wiec sobie odpuscilismy, ale market ten swiateczny moglby byc troche wiekszy:-p. Nie bylismy dlugo, rozwalilo nam sie kolko w wozku jak szlismy do ogrodow. Po krotkim spacerze pojechalismy do Blancha , gdzie kupowalismy wozek a tam mila niespodzianka, dostalismy zastepczy wozek a ten zostawilismy w sklepie. Nowe kolko ma byc za 7 dni jak tylko przyjdzie maja dzwonic. Nie mielismy rachunku bo tak prosto z marszu ale bardzo mila pani znalazla nas w bazie klientow. Naprawde profesjonalana obsluga:-):tak:
didi -spoznione zyczenia dla Albercika, ale bardzo szczere:tak::-)

Ostatnia edycja:
Do góry