• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamunie:-)
Kamcia gratuluje wygranej!Tez mialam ochote wpasc na kawke do Ciebie,ale mialam spotkanie z mama dzieci,ktorymi sie opiekuje,potem Tobi mi padl(i spi nadal),bo w nocy praktycznie wogole nie spal,wiec jestem uziemiona w domu.
TAk wiec Moniadan juz chyba masz z kim zjesc to ciasto co:-D;-)
Lubiczanko torcik extra,zdolna z ciebie mamusia.Smaka narobilas:tak:
Pauletta i jak po wizycie,pewnie Wiktorek dzielnie sie spisal.
Madbebe wspolczuje braku wody.
NA dworze sloneczko i od razu jakis humor lepszy.Z checia juz zaczelabym sie pakowac do przeprowadzki,ale musze jeszcze troche poczekac.Przy okazji planuje wyrzucic duzo zbednych rzeczy,czy sie uda-zobaczymy.

reklama
Ciao!

Coz za piekny dzien-zaliczylam dluugiiii spacer i padlam:)

W sumie to chcialam sie tylko zameldowac....;)

Chdzi za mna jakies ciacho-kupilam drozdze i okazalo sie,ze po terminie- a juz mialam drozdzowy robic...szlag by to!

Ide was poczytac poki Alencjusz kima..

Misia jak Ci sie nudzi to zapraszam do siebie.JAk ktoras z dziewczyn ma ochote to rowniez zapraszam:)Tylko kurcze nie mam nic do kawki(no oprocz ciasta,ktore Monia chyba wezmie ze soba:-p)

Witam i ja

Lubiczanko mam nadzieje ze humorek juz lepszy nie warto sie smutac:tak:

Lubiczanka - i jak twój humor? lepszy? bo chyba znalazłam przyczynę twojego złego nastroju... ;) Dziś "blue monday" - najsmutniejszy dzień roku - Wiadomości w Onet.pl

No to juz zagadke mam rozwiazana. Jak nigdy dzis naszlo mnie na sluchanie muzy i leci od rana. Syn biedny bo bajek nie wlaczylam mu dzis. Ale on cwany i na dvd samochodowym oglada:tak:. No i slonko upragnione wyszlo, maz w domu wiec humorek dopisuje:-D

Lece konczyc obiadek a potem wypad na miasto:-) w koncu przewietrze moje dziecie bo od 3 tyg w domu taki mial okropny kaszel az na antybiotyku wyladowal.

Milego popoludnia

witam
A my wczoraj zostalismy zaproszeni na badanie cery, ha ha wlozylam glowe w machine, babka mi powiedziala co i jak poxniej maseczke nalozyla,zmyla wysmarowala jakims tonikiem i kremikiem ze buzke mialam gladká jak pupcia niemowlaka;-):-D:-D Fajno bylo a najwazniejsze bylo to ze nikt nie namawial cie do kupienia jakiegos produktu.Poxniej jeszcze wpadli znajomi Irole na kawke wiec wczorajszy dzien byl pelen angielskiego. Na pokazie glownie sluchalama w domku to juz musialam troszke z siebie wydukac:zawstydzona/y: ha ha najwazniejsze ze baba zrozumiala lub domyslila sie o czym gadam.
A dzis ehhhh tyle rzeczy sobie zaplanowalam do zrobienia i dupa przyszedl @ i wszystkiego mi sie odechcialo najchetniej to bym sie zawinela w kocyk i tylko lezala ale musowo kuchnie trza bylo ogarnac i obiadek zrobic.Juz jestesmy po jedzonku i odpoczywmy, mloda naszczescie sie bawi.

Ha ha ha Oliva wlasnie powiedziala ze nie chce królika a chce kotaaaaa, no prawie tu nam ryczy ze ona by kotka chciala normalnie zaraz bede ryczec razem z niá.

Ostatnia edycja:
A my byłyśmy na spacerku, zabrałam małą na plac zabaw. Usnęła dopiero niedawno, więc niestety szybko spać nie pójdzie, ale jakoś tak jest bez tego smoka, że nie bardzo ma ochotę na spanie w dzień

Koleżanki to się małej nachwalić nie mogą, że tak dużo mówi, że jest bardzo rozwinięta, bo ładnie umie bawić się lalkami:rofl2::rofl2::rofl2:, taka przyjacielska jest dla wszystkich:-D:-p

Wilwia z chęcia bym dzis zajechałą ale zmeczona jestem.
Dziewczyny z Knocknacary to kiedy ugadujemy sie na kawe?:)
Dziewuszki dzięki za odwiedzinki, było miło , Pauletta Zuzia jest kochana:) I ciasto niebo w gębie:)
Larcia to daj znać kiedy kawka u Ciebie:)
Lubiczanko jak tam nastrój??
Ja teraz relaksik i seriale:) Olivier dokazywał troche ale teraz cicho sie bawi w pokoju wiec spokój mam haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry