reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

no hej Wam
Dorka-witamy:)
Tichonek-i jak?dotrzesz na angielski?Ale Ci się trafiło z tym fotelikiem.I super,że problemy z dachem zażegnane:)
Katrina-pisz,a i o spaniu chociażby;)
Ewelcia-no sobie Szymuś zabawkę znalazł...nie ma to jak potarzać kota;))))
Aaniu-Dobrze,że uszko postanowiło sie naprawic;))))Ale Ci dobrze z Mamusią -ja też tak chcę!!!!!
Madbebe-co racja to racja,ale ja jak chatkę upolowałam to i w styczniu się przenosiliśmy;)))ale faktem jest to,że nie ta to inna się znajdzie:)
Asieńko-jak tam Nasza Anulka?nie ma już śladu na buźce?
Gliwa-nic się nie stresuj-poprawy nastroju-pewnie już dawno zapomniałaś o braku dobrego humorku?
AsieńkoM-co taka zabiegana?
moja Dadziunia na hallowen party w szkole jest-J wziął aparat,ale jak zgram to Wam wkleję fotkę-bo z efektu jestem zadowolona;))))No miłego wieczorku Wam

reklama
Witam nowe foremki:-)
Lubiczanko czekamy na focie:)
Aniu fajna mama Ci niespodzianke zrobila,przynajmniej spedzi troszke czasu z dziewczynkami :)no i z toba:)a Natalka jest niezla...smialam sie tych naprawionych uszu:)
Tichonku i jak ,dotarlas na englisza?jesli tak,to chwals ie nam tutaj jak bylo:)

pralke nam juz kolo 13 przywiezli,wiec pranie juz dzis odwalilam:-p:-D

Lubiczanko-znając siebie to i ja bym sie w zimę przeprowadziła,gdyby mnie jakaś chata na kolana powaliła ;-) wlasnie sobie gula rozhustalam przeglądając dafta. Chata-marzenie,tylko w ch***re daleko stąd :-S wrzuce linka jak do kompa zasiade.
Witam nowe foremki!

niunia 12 - mieszkam w Buncranie, koło Londonderry, a Ty gdzie mieszkasz?

lubiczanka - dziś spanko od 17.15 do 19.12 - czuję, ze żyję i moge teraz spokojnie poczytać co napłodziłyście, czuję, że już jest coraz lepiej z tym spaniem, ale jeszcze sa dni, że padam (fakt, że mąż mnie zaraził swoim choróbskiem i trochę słaba jestem, ale od czego są czosnek, miód, malinki???),

Baby witamy na irlandzkiej ziemi;-)
Ja na angielski nie dotarłam bo ok.18:00 dostałam esa,że dziś lekcja odwołana i następna dopiero 9 listopada:-pTak więc nie straciłam zajęć a i esej będę mogła jeszcze przeczytać:-p:-DDobrze,że odwołali ten angielski bo P nadal w pracy i przed 22:00 nie wróci:baffled::sorry2:
Madbebe śliczny awatarek:tak:

reklama
witam :-)
Lubiczanko Tobie spoznione ale jak najbardziej szczere zyczena imieninowe :tak:
madbebe
sliczny avatarek :tak: a chatka fajna ;-)
Barmanka zdrowka dla was!!
Tichonek fajny fotelik to sie wam udalo ;-)
Ewelcia no oby sluzyla jak najdłuzej ;-)
Aniaa super niespodzianke mama zrobila
Dorka77 witaj!!
Baby55 super ze lot udany ;-)

ja tak na szybko bo jakos weny brak :sorry2::sorry2:

dzis mlody paszcze otworzyl, ja patrze a on kolejny zab ma :szok: ja nie wiem kiedy mu to kielkuje, ale bardzo sie ciesze ze nie marudzi, jutro zajrze jeszcze raz bo cos czuje ze jeszcze jednego znajde :cool2: no i sygnature musze edytowac:-p
a tak na marginesie, to ja ja moge edytowac, czy tak jakby nowa zrobic i wstawic :confused: sorki ze pytam :sorry2::zawstydzona/y:

milego wieczorku i pozdrawiam :-)

Do góry