reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Aurelia wspólczuje bólu po wyrwaniu zębów.
Anineczko Sto Lat dla solenizanta.
Lubiczanko miłych zakupków :-)

Ewelcia Dużo Miłości Wam życze w Rocznice Ślubu.
Barmanko to dobrze,że choroba Ci przechodzi.
A my sobie siedzimy i pijemy kawulke z mężulkiem,zaraz bedziemy wypełniać papiery o paszport.
Miłego Dzionka i Halloween.:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za zyczenia.

Barmanko moze taki komplet z THomasa, sa domki,ciuchcie i tory do skladania w komplecie. Nasza Oliva takie cos dostala pod choinke gdy miala 2 latka, tata mial zajecie w wieczor wigilijny cale tory rozkladal a poxniej jexdzili. Pozniej polowe torow pochowalam bo mloda jeszcze nie potralila sama skladac, dopiero jak miala 2,6 roku nauczyla sie sama skladac i wyciagnelam reszte.

Anineczko sto lat dla synka
Ewelcia milosci milosci i jeszcze raz milosci.

Hej dziewczyny, przepraszam ze nie komentuje ale u nad chorobowo..
Mam pytanie czy ktoras z was ma do odprzedania torimentol ( czy jak to sie tam zwie) albo ktoras jedzie tetaz do Pl i wraca szybko badz ktos przyjezdza do was ??? Potrzebuje koniecznie:-(

Anineczko-najlepsze życzenia Mattowi!Wieeeelki buziak,niech zdrowy będzie ;-):-)
Ewelcia-i Wam 100lat razem w zdrowiu,szczęściu i miłości!
Moniadan-przepis na odpowiednim wątku :tak:

Witam

Hej dziewczyny, przepraszam ze nie komentuje ale u nad chorobowo..
Mam pytanie czy ktoras z was ma do odprzedania torimentol ( czy jak to sie tam zwie) albo ktoras jedzie tetaz do Pl i wraca szybko badz ktos przyjezdza do was ??? Potrzebuje koniecznie:-(

Ja jestem w Polandii takze moge Ci kupic a jak na gwlat Ci potrzebne to mam w dom maz moglby wyslac tylko jak cos to adres podaj na priv

Gliwa super ze zakupy sie udaly
Lubiczanko a jak u Ciebie szalenstwo zakupowe?
Anineczko najlepszego dla synka!!!
Ewelcia duzo milosci zycze
Barmanko dobrze ze lepiej sie czujesz a kupilam buty,kurtke,dla meza mam niespodzianke :-pi pare innych rzeczy

Anineczka wszystkiego najlepszego dla Matta
Ewelcia wiele milości na kolejne wspólne lata
Aurelia współczuje bólu

Wczoraj zakupiliśmy naklejki na ściane do kącika małej. Bardzo jej się podobały i cały czas siedziała przy ścianie i dotykała paluszkami.
U nas w miare spokojnie, choć Zuzie zęby męczą bo jęczy i wszystko do buzi pcha a teraz siedzi sobie ubrana w body z napisem Happy Halloween i bawi się.

reklama
Drogie mamy!
czy ktoras z Was uzywa tabletek Cerazette?jesli tak, to mam 1 opakowanie do oddania! przesle na adres domowy ! za darmo!
pozdrawiam!

cerazette.jpg

Do góry