reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej z wieczorka.:-)
Dzionek minał oki.mały dziś tylko troche był marudny.Po południu oglądaliśmy z męzulkiem film na necie.Teraz siedzimy ,znajomy przyszedł do Nas.
Asienko to Zuzia pewnie w siódmym niebie,jak ma naklejki na ścianie.
Aniaa to widze ze zakupki tez u Ciebie udane.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
Aaniu-u mnie szaleństwo ograniczyło się do 100e w tesco-za nic szczerze mówiąc-3razy sprawdzałam rachunek,bo uwierzyć nie mogłam:/
My po hallowenowym szaleństwie-fajerwerki były,słodyczy jak dla armii,padamy;)))Dobrej nocki Wam

widze pustki:-) U nas halloweenowo nie bylo:-(
Max sie uparl i sie nie chcial przebrac.Poza tym Hanka Chora strasznie.Wysoka temperatura i dzis dostala wysypki a raczej taki rumien.Czy ktores z waszych dzieci mialo taka trzydniowke??
Ona wyglada straasznie:-( Twarz na nosie i czole jak poparzona, szyja i glowa tez, za uszami .
Na plecach i brzuszku tez ale miejscowo.Jutro jak sie nie polepszy pojde dbo Gp, narazie nigdzie nie bylam bo dadza paracetamol a to mam.:-(

Hej

U nas wczoraj spokojnie, bo po naszym osiedlu dzieciaki nie chodzą a z reszta pogoda nie zachęcała.

Słonko pięknie świeci, ide robić zupke potem z Zuzia na spacerek wyjde.;-)
Może wreszcie przybędzie Zuzi ząbków bo tak jęczy, ślini się, pcha wszystko do buzi i dzisiaj już 2 kupki żadkie były więc po tygodniowym treningu nocnikowym musiałam zrobić przerwe bo nie daje żadnych sygnałów kiedy robi, tylko smrodek czuć:baffled:. Ale cały poprzedni tydzień ładnie kupki do nocnika robiła:-).
Gastone zdróweczka dla Hani

miłego dzionka

Witam się:-)
Jaki piękny początek listopada:-)A miała być już zima w październiku:sorry2:
Wszystkim solenizantom,rocznicującym się,urodzinującym itp.,itd. wszystkiego naj,naj:tak:
My wczoraj całą,ogromną torbę słodzyczy przytachaliśmy do domu:-)Fajno było,na początku trochę padało ale potem deszcz się uspokoił i tyle ludzi po osiedlu łaziło poprzebieranych,że szok:-DI dorośli jakie mieli stroje:szok:Kapitan America najbardziej mi się podobał bo miał wszystko ładnie w obcisłym stroju podkreślone:rolleyes::-D:-D
Anineczki nas odwiedzili w niedzielę:tak:Dziękujemy i za dostawę też:tak:Lubiczanko i Tobie jeszcze raz za fatygę:tak:
Anineczko wyglądasz taka okrągła bardzo twarzowo:-)Ja w takim stanie i na tym etapie wyglądałam jak czołg i w ogóle nie chciało mi się nigdzie w podróże wybierać:no:A Ty tak jeszcze śmigasz:szok:
Jutro mam dwa pobrania krwi i szczepienie,ciekawe jak się będę czuć:confused2:
Mattowi chyba idzie cały dół ząbków:szok:Ma cztery białe kreski już,ale nic się nie przebija jeszcze:sorry2:
Gastone mój Radek miał trzydniówkę
:tak:Trzy dni temperatura ponad 39st.C a potem 2 dni wysypki,ale tylko na brzuszku i trochę na pleckach:tak:

Ostatnia edycja:
Witam.
Gastone zdróweczka dla córci.
Tichonku to Halloween sie udał widze.:-)
Nas wczoraj troszke dzieci odwiedziło,ale o wiele mniej niz w tamtym roku czy dwa lata temu.Jeszcze nam sporo zostało słodyczy.
A my za niedługo sie wybieramy do banku i na poczte,przy okazji spacerek bedzie długi.
Miłego Dzionka.

Witam

U nas niestety halloween nie był zbyt imprezowy.
Matt od wczoraj wysoko gorączkuje i ma zapalenie migdałów.Zamiast chodzic z dziecmi po słodycze to u lekarza wylądował.:-(
Ja wczoraj też dętka byłam,tak więc Tichonku niby w jeden dzień jestem fit,a na drugi to odchorowuję :baffled:
Ale dziękuję za miłe słowa,ty też wyglądasz super,już nie wspomnę o tym małym czarusiu :rofl2:

Lecę teraz ogarnąc dom,pościągac te wszystkie tandety halloweenowe :sorry2:

reklama
Do góry