AsienkaM1986
mama Zuzi
Tichonek no to super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Zas w domku bedzie trzeba siedziec.Dzis to pospaliśmy,ja o 10 sie obudziłam a Igorek przed 11:-).Ale wyspani za to jestesmy.
Aniaa współczuję nocek,biedna Lencia my dziś tez mieliśmy taki czad,że szokMatt obudził się około 22:00 i darł się tak strasznie,że na zmianę z P go na rękach nosiliśmy,darł się dwie godziny i niczym nie szło go uspokoić:-(Dałam mu Viburcol,obrzygał P,naszą pościel i wreszcie padł by....o 2:30 wstać w świetnym humorze wyspany,rozgadany
A my wykończeni
Urzędował następną godzinę i wreszcie usnął w naszym łóżku po czym 6:30 już był na nogach
Jak ze 3 godziny dziś spaliśmy to wszystko
Czwórka mu idzie,już widać,ale jeszcze się nie przebiła,dziąsło jak balon,do tego katar ma taki ropny żółto-biały,cherla i tak wszystko do kupy
A z tym Waszym wyjazdem to chyba se żartujesz?!Jasne,że gdzie P tam i ja ale nigdy bym się chyba nie zdecydowała na inny kraj niż anglojęzyczny
Ledwo tu daję radę się dogadać a gdzie mi francuskim operować
A uczyłam się 4 lata
Ty śmigasz po francusku?Podziwiam Cię,że w ogóle bierzesz taką opcje pod uwagę
![]()
nie wiem jak to bedzie J ma wsylac dzis Cv od przyszlego piatku bedzie jezdzil do Swords na lekcje niemieckiego kiedys byl w Niemczech pracowal ale juz za bardzo nie pamieta wiec trzeba przypomniec a dwa jest jeszcze jedna oferta tutaj ale narazie nic nie chce mowic wolalbym zostac tutaj no ale zobaczymy
trzymaj sie dzielnie,dzis juz bedziesz miala dziecie przy sobie
to sobie pospaliscie 
...
a to dlatego ze m w domu i wstal z mlodym;-)
Matt jeszcze nie miał a moglibyśmy już byc po i byłby spokój

Nosz przecież to już prawie maj a taka zimnica
Tak czy siak,kciuki mocno zaciśnięte
Ale jakie sensacje przy okazji to szok