reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł laseczki

brrrrr:baffled:

Asienko_r witaj z powrotem - fajnie zimno mamy nie :baffled: Pokaz nam Anusie w nowych kolczyczkach

barmanko ucaluj ode mła swoją księzniczkę malusią;-)

lubiczanko AsieńkoM - no powiem tylko tyle, ze wszystko udało się przednio. I nieważne , ze po powrocie padłam i ruszyc sie nie mogłam z kanapy ;-) było cudnie zwazywszy ze to impreza na swiezym powietrzu i własnie w sobote aura nam jak najbardziej dopisała - słonko bylo i zadna kropleka nie spadła. A tu znajdziecie i relacje i zdjęcia :tak: https://www.facebook.com/szkolasen

Tichonki do nas dołączyli :tak: - i powiem Wam, ze muszę duzo częsciej swego syna odwiedzać:sorry2:

pozdrawiam Was wszystkie

reklama
reklama
hej!
ja tak na szybko...
Szym juz lepiej,katar ma malusi,a kaszel tylko rano i wieczorem ,a w dzien jest ok.\mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej:)Ja sie czuje normalnie..tylko w sobote mnie cos dorwalo...mialam 37stopni "goraczki"wiem,wiem dla niektorych nic!ale dla mnie masakra!:baffled:ja nie moge normalnie funkcjonowac.
Asienko welcome back:)pokaz nam Anie w kolczycha:)
Barmanko calus dla Alusi:)

Do góry