reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
dzisiaj wikszosc na dywaniki lidlowskie poluje:-D
ja wlasnie wrocilam i przytachalam mlodej posciel i poduszke z Dzwoneczkiem :tak: ( bo dla niej mialam tylko jeden komplecik poscieli z ksiezniczkami i zawsze musialam suszyc zeby wieczorem zalozyc. )Luknelam jeszcze do sklepu za jakoms sukienká (bo 13 maja bede na komunii) jedna mi w oko wpadla ale bylam obladowana zakupami ze nie mialam sil ladowac sie z tym wszystkim do przymierzalni ehhhh ale kiecka 50e:szok::confused2::baffled: do tego zakiet 40e:nerd:

Barmanko wlasnie gdzie te fotki.
Asienko M gratulacje

reklama
ja na chwile...potem wpadne..

bylismy z mlodym u lekarza,bo ja juz zglupialam czy to ospa czy nie ospa...
do wczoraj wygladalo jak ospa,a dzis rano jakos inaczej i w ogole,....
co sie dowiedzialam....maybe chickenpox maybe not!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.....pochlastac sie idzie normalnie.../.
Mam dalej smarowac i obserwowac i jak cos to wrocic w poniedzialek...ale zakaz wychodzenia z domu mamy...zwariuje...

My wrocilismy z Lidla,kupiłam dla Igorka dywanik z MCQUEEN,kurcze całe szczescie ze poszłam szybciej bo wziełam ostatni:-).Wszystko juz było poprzebierane.Chciałam jeszcze wziasc dla brata komplecik na lato,ale zostały małe rozmiary.
Barmanko a tak jakoś.Wstawiaj fotki Alicji.
Ewelcia zdróweczka .
Dobra zmykam małemu obiad wstawic.

witajcie czwartkowo,

Mam srawę do tych Mam, które mieszkają w Dublinie. Potrzebuję namiar na jakiś niedrogi hotel lub coś podobnego na jedna noc. Musimy jechać do Dublina i tam zostać, a nie mamy żadnej rodziny. Tak więc jeśli któraś wie, gdzie można się zatrzymać z dzieckiem w niedrogim miejscu to bardzo proszę o namiary.

widze ze zakupy w Lidlu udane:-);-)...

Pisalam wam ze ja raczej na ospe chora nie bylam,od 3-4 h mam objawy grypy:baffled:pieknie...juz chodze nabuzowana i wystraszona,czy mnie czasem ospa nie dopadla

Anineczko gdzie Cie wcielo?jak sie czujesz?

Hejka czwarkowo witam sie i ja:)
Tivhonku a dziekuje czuje sie lepiej no u pomalu lazienke przygotowuje do malowania,wiec padam na pysk;)
Bwrmanko no wlasnie sie zadtanawialam czy przegapilam fotki ali czy ty nie wkleilas jeszcze ;)wklejaj tu szybciutko i to juz:)
Katrina jedyny hotel jaki znam to tara towers w dublin 4 moj r tam kiedys pracowal a ceny chyba nie kosmiczne maja,na ich stronie powinnas sie dowiedziec jakie sa ceny
Ja zostalam sama r dzis wyjechal do polski,no i musze sie czyms zajac zeby nie myslec i nie tesknic,oooo wilku mowa wlasnie dzwoni :)

reklama
Katrina Trawelodge też ma przestępne ceny:tak: Travelodge | Cheap hotels throughout the UK & Ireland
Ewelcia ja przed ospą też miałam 2 dni gorączkę a potem mnie franca dopadła:sorry:No,ale może jednak miałaś a teraz to jakieś przeziębienie:sorry:
Niedawno do domu wlazłam ze spaceru,nogi mi w tyłek włażą:-pJakoś tak wczoraj i dziś się pogoda dopiero po 17:00 zrobiła więc łaziliśmy do wieczora:tak:Idę szybko dzieci wyprac;-)

Do góry