Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miałam w lipcu zeszłego roku...Nie pamiętasz?Po zlocie Radek się rozchorował,bałam się,że Wasze dzieci pozaraża.Po 2 tygodniach ja i Matt mieliśmy
P miał 2 tyg.urlopu a ja je w domu z Mattem spędziłam
Też mnie wszyscy straszyli,że będę plackiem leżec przez 3 dni i nie będę miała siły ręki podniesc
Miałam 2 dni gorączki,ale nie jakiejś strasznej i potem zaczęło mnie wysypywac,ale miałam malutko...Na twarzy chyba ze 6 i na ciele może z 10 krostek
Ale swędziały okropnie
A zaś wszyscy mnie uspokajali,że takie malutkie dzieci przechodzą najłagodniej a Matt (miał wtedy 2 miechy) strasznie był wysypany
Ale ogólnie też nie najgorzej to znosił,gorączki nie miał wcale,za to wyglądał jak trędowaty
...Tak więc nie ma zasady
jakos zapomnialam..dzieki za przypomnienie

....ma kilka nowych krostek...najgorzej ma z tylu po prawej stronie u gory...ale goraczki nie ma wcale i normalnie sie zachowuje...
, jedno z wczoraj już poprasowane, jeszcze do szkoły skończyć materiały....