reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia w wieku lat 33:-DMiałam w lipcu zeszłego roku...Nie pamiętasz?Po zlocie Radek się rozchorował,bałam się,że Wasze dzieci pozaraża.Po 2 tygodniach ja i Matt mieliśmy:sorry:P miał 2 tyg.urlopu a ja je w domu z Mattem spędziłam:confused2:Też mnie wszyscy straszyli,że będę plackiem leżec przez 3 dni i nie będę miała siły ręki podniesc:sorry:Miałam 2 dni gorączki,ale nie jakiejś strasznej i potem zaczęło mnie wysypywac,ale miałam malutko...Na twarzy chyba ze 6 i na ciele może z 10 krostek:tak:Ale swędziały okropnie:baffled:A zaś wszyscy mnie uspokajali,że takie malutkie dzieci przechodzą najłagodniej a Matt (miał wtedy 2 miechy) strasznie był wysypany:baffled:Ale ogólnie też nie najgorzej to znosił,gorączki nie miał wcale,za to wyglądał jak trędowaty:baffled:...Tak więc nie ma zasady:no:

Lubiczanka nie wiem o ktorej jutro ruszacie więc już dzisiaj życzę spokojnej drogi, udanego wypoczynku
Ewelcia oby ospa Cię nie dopadła
Anineczka jak tam sie miewasz, zdrowiejesz??
Biola dobrze, że już lepiej się czujesz i oby czas bez męża szybko zleciał.

Tichonku faktycznie:zawstydzona/y:jakos zapomnialam..dzieki za przypomnienie:)
mysle ze u Szymka to jednak ospa:-p:szok::-D:-D....ma kilka nowych krostek...najgorzej ma z tylu po prawej stronie u gory...ale goraczki nie ma wcale i normalnie sie zachowuje...
Przed chwila sie przebudzil,bo go noga swedziala,pozmarowalam,powiedzial ze juz lepiej i zasnal;-)
Lubiczanko szerokiej drogi wam zyczymy:)i wypasionych wakacji ;-):-)

Witam

Słonko świeci, zuzia w zabawkach wariuje.
Esemesowałam z bratową i pisała, że tym razem nie miała wogóle znieczulenia bo szybko się rozkręciło i to był horror. Młodemu muszą zrobić usg bo ma jądra powiększone troche.

Ewelcia i jak tam się czujesz??

Witam
Dzieki Wam Dziewczynki...ale jeszcze "chwilke"posiedzę,bo wyruszamy późnym popołudniem:))))
AsieńkoM-śliczne kicunie:)
gratuluję udanych zakupków wczorajszych-widziałam,że lidl na topie był;))))
A teraz ide sobie troszkę domek ogarnąć-uwielbiam skądś wracać do czystej chałupy;)))

reklama
Do góry