reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko

1201.jpg

Hejoo,
Tichonku :-):-):-) nie złośnikuj się już :no: wstawię focie, wstawię :tak:
Dziękuję za życzonka:happy2:

Lubiczanko, udanego wyjazdu życzę! Przywieź trochę słonka :tak:

Asienka, super kiteczki :tak:

Ewelcia, oby Szym łagodnie przeszedł ospę. No i by Ciebie jednak nie chytło
:no:

Ostatnio mało co przed kompem siedze :ninja2: starego gonię z robotą co by nadrobił pewne domowe zaległości :-p:cool2: kurcze, potem wróci do pracy i znowu usłyszę jego tekst "a bo ja na nic czasu nie mam":dry: a teraz się opierdziela :-p Więc teraz biedny siedzi i segreguje całą papierkologię z 5 lat :szok:

To jeszcze ja;-)dzięki raz jeszcze-mam stresa przed podróżą,ale co tam...
Barmanka(Monidan chyba też?)-najlepsze zyczenia imieninowe
images

Gliwa-9miesięczniakowi całusek
Tichonek-Wy chociaz o 9tej mieliscie słońce-tu ni chu chu;)
Ewelcia-trzymaj sie kobieto!!!

helloł

Barmanko
dołączam się życzeń dla Ciebie

1209.jpg

lubiczanko szerokiej drogi. tez bym miała stracha,ale wierze,ze wszystko przebiegnie pomyślnie - duzo bajek wez ;-)

AsieńkoM
cóz za śliczne kitunie :cool2:

Gliwia dla Twojego szkraba cmok duży:tak:

ewelcia
zdrówka dla Szymka

i jutro znów sobota - mój żywioł hehe - w przeciwieństwie do Miśki:dry::-D

korbla idzie z nimi w taką pogode dostać- najlepiej jak jedna jest na górze a druga na dole:cool2:

reklama
Lubiczanko, ja mam imieniny 27 sierpnia, ale nie obchodze, jedynie urodziny, ktore za 3 dni mam więc dziękuje za zyczenia :-)

a ty gdzie sie wybierasz? musze doczytac, bo mam takie zaległości ze ho ho

Do góry