reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.Dzis jedziemy z Igorkiem do lekarza,bo wezły chłonne ma powększone gulki ma bo obu stronach.I jeszcze katar,od dwoch dni spi z Nami.Dzis troszke popłakiwał w nocy,cięzko mu było oddychac przez katar.Ale ogólnie az taki płaczliwy nie jest.Bawi sie normalnie.
AsienkoM Zuzia dobra aparatka z tym sikaniem.Lepszego humorku życze.
Dobra zmykam.

reklama
Witam
Gliwa zdrowka dla Igorka i wielki buziol :-)
Barmnko najlepszego z okazji imienin :-)
Ewelcia,tichonku,Barmanko narazie nie wiemy co bedzie z ta Szwajcaria J narazie jezdzi na lekcje niemieckiego a pozniej zobaczymy

Siostra z chlopakiem odlecieli qurde szybko zlecial tydzien nawet niewiadomo kiedy,fajnie bylo gwarno a ja lubie tak jak duzo ludzi
Za dwa tyg komunie musze sie wybrac na zakupy bo nie mam co wlozyc a narazie jestesmy uziemieni bo Lenuska chora

Milego dnia

Witam
Ja mam off długi weekend , i już czuje że będzie udany. Znajomi z Dublina przyjeżdzają , musze posprzątać, na zakupy. A zaraz jade oglądać domek:))
Miłego weekendu!!

witam przy sobocie
dziewczyny moja Asia to chyba wszedzie potrafi zrobic k... wczoraj jestesmy na zakupach i czekam z Asia zeby przyjechal P po pracy po nas a moja Asia nagle biegnie w strone toalet i krzyczy mama chce kupe:-D, my dzis mamy babska impreze, przyjezdza kumpela, a faceci jada na ryby. Kolo nas w parku rozlozylo sie wesole miasteczko, wczoraj Asia szalala do 20 i dzieki temu chyba pospala do 8.

Barmanko- wszystkiego naj.... z okazji imienin
gliwa- zdrowka dla Igorka

witam przy niedzieli:-)

w tesco jest promocja na pampersy...ja kupilam 5,96sztuk za 15e albo 16..widzialam tez 4 i 4+....sa acyifit i baby dry.

Wiecie jak SZym smiesznie wyglada w pampersie?z buzi juz taki "powazny" brzuch mu podrosl a tu pamp na noc:baffled:

Hello

Ale pogoda fajna, słoneczko, chyba trzeba gdzies pojechać i wykorzystać taka pogode. Robie własnie gofry na sniadanko z owocami i bita śmietaną,

Asienka_r o jak miło, że dzieciaki się stęskniły.
Wiesienka nie ma to jak babski wieczorek.

Udanego długiego weekendu.

Boszz jaka zajszczana jestem :baffled: niby się wyspałam a dojść do siebie nie mogę:baffled: Wstawiłam już ręczniki do prania, echh nie ma to jak robić pranko w niedziele :wściekła/y: ale cóż siła wyższa.
Marcel ma kaszel, normalnie zaraz chyba płuca wypluje! Normalnie bosko!!

Ewelcia, ja rozumiem że pampki tańsze w użyciu, ale nie lepiej by było gdybyś Szymowi zakładała te pieluchomajtki? U nas to samo co u ciebie:-( w sensie że na noc trzeba coś założyć.. Nie zawsze jest mokro, coraz więcej nocek mamy suchych, ale z nim nigdy nie wiadomo. A właśnie z tymi pieluchomajtkami jest o tyle fajnie że jak sam ocknie się w środku nocy, czy nad ranem to leci do łazienki i sam je sobie zdejmie, z pieluszką nie mógł sobie sam poradzić z jej zdjęciem.

Pogoda się zapowiada :tak: Dziś planujemy pierwsze oficjalne wyjście na spacer z juniorką :tak::-)

Barmanko raz pozyczylam pieluchomajtke od kolezanki,chcialam przetestowac na Szymku...i dooopa/...on woli pampki...
Wlasnie pampa migiem sciaga a tymi gaciami sie mecz:crazy:y

reklama
Hahaha dziwny ten Twój osobnik:-D
Dla nas najlepsze pieluchomajtki są z Huggies (testowałam inne i jakieś takie niemrawe są :dry:)

Do góry