reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witaj marla, oczywiscie zapraszamy czesciej.

Juliasz ja niestety na Czarnowie mieszkam, chociaz czasami wydaje mi sie ze w Bilczy -bo około 10 godzin w pracy spedzam.

Kamilka dzis akurat mam dzien opierdzielanie, przejrzałam juz chyba wszystkie strony internetowe i zajezdzam drukarke :-D:-D:-D

reklama
hej dziewczyny

moj Adas juz w zlobku a ja sniadanko zjadlam i kawke popijam..

strasznie mi szkoda mojego maluszka chyba jednak wolalalabym w domu z nim posiedziec.. no ale coz.. wczoraj nie widzialam go ncaly dzien rano do zlobka popoludniu odebrala go tesciowa i u niej byl a potem jak ja przyszlam o 19.30 to on juz spal..

ale u nas tak lalo jak wyszlam z pracy o 19 to doszlam do domu przemoczona do suchej nitki.. plaszcz mam caly mokry:confused2::confused2:

no tak pogoda wczoraj była okropna, chociaż wydawało się, że popołudniu się rozpogodzi bo prześwity były...no ale dziś powinno być ładnie, zapowiadali przejaśnienia :-) o nade mną słoneczko wyszło hehe ok,ja uciekam na spacer z małą, trzeba korzystać z pogody. miłego dzionka życzę

ja dzisiaj poszlam zaprowadzic malego i mimo tego sloneczka to jest zimno jak cholera przyszlam to myslslam ze soie zadygotam:tak::tak:

zaraz mykam glowe myc i wreszcie zrobic prasowanie...:cool2::cool2::cool2:

Hej babeczki

Kamilka rzeczywiscie starsznie zimno sie juz robi, jak zaprowdzam Krystiana do przedszkola to normalnie ziąb straszny. Nie chce nic mowic ale zima idzie :szok::szok:

Masiula u mnie wczoraj wystapil dzien bieganiny w pracy tzn nie dzialo sie ciezko ale bylo co robic... dzis pewnie bedzie luzniej:tak::tak:

ja sobie wlasnie posprzatalam bo kurzy sie strasznie a jeszcze prasowanie zrobilam.. i mysle nad odkurzaniem ...

Masiula - trzymamy kciuki ;-)

A ja chora siedzę sobie na L4 a od poniedziałku rozwiązuję umowę o staż bo cho.. dostanę z tą babą. Nie dość że opierdziela pracowników o byle co to jeszcze przy klientach to dzisiaj mi powiedziała że dostałą informacje od babek z rejestracji że się niestosownie zachowuję poza godzinami pracy. A co ją kó... interesuje co ja robię po godzinach pracy? Mogę się puszczać lub być alkoholiczką a jej nic do tego. Więc mój mąż idzie grzecznie po moją listę obecności w środę bo dzisiaj mi odmówiła jej podpisania w czwartek idę do MUP żeby rozwiązać umowę. Karola na tym zyska a ja znajdę sobie normalniejszą pracę.
a przecież byłaś zadowolona na początku mówiłas ze spoko babka a tu prosze wyszło szydło z worka :szok::szok::szok:
a ja od jutra na "studia" :-D:-D Sol zdrówka życzę

reklama
Do góry