Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oczywiscie byłam i oddałam. najgorsze było to ze wieczorem takie wymioty mnie złapały ze opanowac tego nie mogłam. Wczoraj zapierdzielałam do chrzesnika z prezentami i dojsc nie mogłam bo tak sie zle czułam 
Ale dzis juz lepiej -nawet obiad zjadłam
Dzieci wariują, chciała bym chwile posiedziec w spokoju z małzonem bo przeciez jutro nad ranem do Warszawy wyjezdza, ale przeciez te zołzy małe nie dadza chwili spokoju. Jutro z pracy wiecej Wam opowiem. Miłego wieczoru 

Dobrze że do Karoli u szwagierki i teściowej Mikołaj zawitał. U nas przykry tegoroczny Mikołaj :-(Aż mi głupio że M nic na urodziny nie dostał a jeszcze mi obiad zrobił bo padnięta byłam :-( Płakać mi się chce :-(
Hej Ewunia u mnie też straszna pogoda,tyle że samochód wzioł mąż i mnie pozostały autobusy...a niestety musze iść na miasto pozałatwiać sprawy:-(,wogóle pogoda jest strasznie dołująca.Dzień dobry drogie Panie, a gdzieście się podziały???
ja nie śpię od 4, to ostatnio u mnie norma![]()
pogoda do kitu, nawet nie mogę się nigdzie ruszyć, bo samochód mi się zepsułakurat teraz dziadowi akumulator się wyładował
![]()
miłego dnia

Małżon pojechał ok 4 nad ranem , denerwuje sie strasznie 

mowie wam po tych zaszczykach spalam jak zabita caly dzien podnioslam sie o 16 na 2 godziny.... w tym czasie posprzatalam i znowu do lozka.... nie mialam wogole sily... 

i dzis mi glowa peka..... ale cudowny dzien