reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Dzięki Kamila a Sol ma racje powinnaś miec drugie:)))
U nas jeszcze nie pada i mam taką cichą nadzieję że może popołudniu się wypogodzi i uda się nam na spacer wyjść:))

Sol przeważnie tak bywa że jak chcemy gdzieś wyjść to pada...ja zazwyczaj mam tak że jak jest pochmurno i wezmę parasol to nie pada a jak nie wezmę to leje!!!

A tak wogóle to jak się czujesz???Masz już jakieś dolegliwości ciążowe??:)

Sol chyba zartujesz... niestety ja jestem realistka i dosonale sobie zdaje sprawe z tego ze mnie narazie nie stac na 2 dziecko jestem w zlej sytuacji materialnej i skrzywdzilabym nie tylko siebie teraz to i te dzieci:-(:-( dlatego wole poczekac moze sie uda osiasc w Niemczech to wtedy odrazu bedziemy sie starac ale narazie chce uzyc troche zycia nacieszyc sexem bo nie za dlugo bylismy razem jak zaraz zdecydowalismy sie na dziecko :sorry2::sorry2: oczywiscie nie zaluje... tyle ze teraz czas dla mamusi przynajmniej jeszcze na 3 latka:cool2::cool2::cool2:

Tak prawdę mówić to ja mam podobne myślenie...też czekaliśmy aż staniemy troche lepiej na nogi i dopiero postaramy się o dzidzię...bo chciałam żeby moje dziecko miało wszystko tzn nie żeby wszystkim rozpieszczać ale takie najpotrzebniejsze rzeczy żeby były...
A teraz jeśli będę miała jeszcze jedno dzidzi to też gdzieś za 3 może 4 lata....
Tym bardziej że ja niestety żle znoszę ciąże zwłaśzcza pierwszy trymestr...więc nie dałabym rady dgybym musiała zajmowac się Mają taką malutką:sorry2:

Sol sorki że napisałam posta pod postem ale nie umiem teraz tego zmienić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hey dziewczyny, zombiak wita hehe kurka ale się nie wyspałam.... ja już na temat następnych dzieci się nie wypowiadam.. hehe ;-)
Julita, młoda Cie wcześnie budzi :-) jak ogólnie karmienie idzie???
Zaczęłam wczoraj tort dla siostry ciotecznej piec, ale kurka tak mi się nie chce przez tą pogodę, tylko do łózka wrócić... w ogóle miałam ambitny plan żeby dziś do stajni jechać a tu lipa... :-/ nawet na spacer sie kurna nie wyjdzie... o i jeszcze zaczęło grzmieć <mur>
Sol, to teraz fajnie masz z tym przedszkolem, młoda idzie a ty sobie w domu odpoczywasz ;-) zazdroszczę ale tylko trochę, zanudziłabym się sama hehehe

hey dziewczyny, zombiak wita hehe kurka ale się nie wyspałam.... ja już na temat następnych dzieci się nie wypowiadam.. hehe ;-)
Julita, młoda Cie wcześnie budzi :-) jak ogólnie karmienie idzie???
Zaczęłam wczoraj tort dla siostry ciotecznej piec, ale kurka tak mi się nie chce przez tą pogodę, tylko do łózka wrócić... w ogóle miałam ambitny plan żeby dziś do stajni jechać a tu lipa... :-/ nawet na spacer sie kurna nie wyjdzie... o i jeszcze zaczęło grzmieć <mur>
Sol, to teraz fajnie masz z tym przedszkolem, młoda idzie a ty sobie w domu odpoczywasz ;-) zazdroszczę ale tylko trochę, zanudziłabym się sama hehehe
głownie wstaje ok 2-3 w nocy to ją przebiorę i nakarmię i potem zasypia do 5 akurat mąż wychodzi do pracy...
A ja sie z nią muszę bawić do ok 7 bo nie chce spać tylko się rozgląda...
a karmić narazie jest ok, myślę że pokarmu mam wystarczająco żeby się najadała i co ważne już mnie tak brodawki nie bolą, jak sobie przypomnę dni w szpitalu - karmiłam ją ze łzami w oczach:((

oj, pamiętam, też bolało mnie jak diabli, siostra mi wtedy pomogła i przywiozła takie nakładki na sutki. pomogło, potem się przyzwyczaiłam i już normalnie mogłam karmić :-) hehe moja też wstawała tylko raz, jak zjadła o 20, 21 to potem pobudka była tylko miedzy 1-3 w nocy i znów spanie do 6-7 :-) złote dziecko hehe

To ja się cieszę ze z karmieniem nie miałam żadnych przeżyć :-p Za to 7 miesięcy wymiotów dało mi popalić.

julitka - jak na razie czuję się ok - nic mi nie dolega a z braku @ się bardzo cieszę :-D Bo ostatnio pomimo plastrów zwijałam się z bólu :-( Nie ma problemu z pisaniem - od tego jest mod żeby ponaprawiać :-p

marla - za cicho mi chwilami w tym domu, a szczególnie przez ostatnie dwa dni jak M był w Starachowicach, Karola w przedszkolu a ja sama :-p Ale pracę nadganiam z pisaniem bo termin zaczyna gonić :-p

Dziewczyny - i jaka wasza decyzja odnośnie moderatora? Mi nie przeszkadzał by jeden dział więcej bo na staraczkach mam tylko 4 tematy do moderowania i jest si :-) Bo najwyższy czas tu porządki robić - odkąd Ewcia nam zniknęła to tu się trochę zapuściło :-p Chociaż powiem szczerze że tu jest lepiej niż na staraczkach - one produkują po 10-15 stron na dzień :-D Na jednym wątku jest prawie 5000 stron :-D

Sol to super że czujesz sie dobrze to najważniejsze, bo ja pierwsze 3 miechy przeleżałam w łóżku albo sterczałam nad sedesem:(((

Tak wogóle to Dzień dobry:)
Dziś zamierzamy jechać do dziadków na wieś tak więc liczę dziś na ładną pogodę bo zamierzam z Majeczką jechać na spacer:)))

Tak więc życzę miłego i słonecznego dnia:-)

julitka - ja swoje poprzednie 7 miesięcy przytulałam się z kiblem :-p a że miałam skurcze to większość czasu siedziałam albo leżałam - po prostu jeszcze się dobrze czuję :-p Ale mam nadzieję że tak zostanie bo się potnę tępą żyletką :-p A pogoda taka nijaka więc lepiej uważajcie :-)

Spadam robić śniadanie łobuzom :-p

Witam w niedzielny deszczowy poranek:)
julitka - ja swoje poprzednie 7 miesięcy przytulałam się z kiblem :-p a że miałam skurcze to większość czasu siedziałam albo leżałam - po prostu jeszcze się dobrze czuję :-p Ale mam nadzieję że tak zostanie bo się potnę tępą żyletką :-p A pogoda taka nijaka więc lepiej uważajcie :-)

Spadam robić śniadanie łobuzom :-p
My po pierwszym spacerku, małej chyba się podobało...zobaczymy jak będzie następnym razem:)
Sol życzę ci żebyś tym razem nie miała żadnych dolegliwości i te 9 miesięcy były dla ciebie przyjemnością:)

hej dzis po badaniu usg dzidzia CRL 81mm. okazuje sie zeto 14 tydzien i dzis termin na 13 listopada!!!
Gratuluje i również zyczę radosnych bez żadnych komplikacji 9 cudownych miesięcy ...no teraz to już 7;)

reklama
Witajcie Kobitki!
Marcelinka śpi, to sobie zaglądnęłam do Was... Zrobiłam sobie wagary i nie pojechałam do krk do budy... będę się w piekle smażyć...
Mam takie pytanie do Was... szczególnie do tych co mają niemowlaki... Jak sobie radzicie z komarami? bo nas chcą zeżreć... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chciałam kupić takiego sprzęta do prądu ale znalazłam tylko takie powyżej 1 roku życia... Nie orientujecie się czy jest coś, co można używać przy niemowlakach??? Chciałabym czasem w nocy pooddychać świeżym powietrzem ale się normalnie nie da, bo te krwiopijce są wszędzie:baffled::baffled::baffled:

Pogoda paskudna, leje od wczoraj... Nawet nosa z domu nie wyściubię...

Miłej niedzieli:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry