reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
rptrbj1978 - ani dobrze ani źle - normalnie hehe
było by źle gdyby łożysko umiejscawiało się w dolnej części macicy i całkowicie lub częściowo zakryło jej ujście, jest to przyczyną krwawień i może uniemożliwić poród naturalny. a tak wszystko jest w porządku, myślę że gdyby było coś nie tak to lekarz by Cię o tym poinformował. Także spokojnie :-) może kup,albo wypożycz sobie jakąś książkę o ciąży i poczytaj. Uspokoi Cię to trochę i dowiesz się więcej :-)
PS. Jak masz na imię? bo twój nick ciężko się pisze ;-)

Ciacho, luz myślę że piekło Cię jeszcze nie czeka hehe, bo jeśli za małe wyjście można tam trafić to ja już mam tam miejsce murowane hehehe. zapytaj w aptece o Kamagel i Moustidose, ja tego używałam ale jak Baśka miała już kilka mcy. ja ogólnie zastosowałam moskitierę na łóżeczko, a na balkonie posadziłam komarzycę, mirt, kocimiętkę i zwykłą bazylię :-) można jeszcze zastosować lampę owadobójczą, mamy taką w stajni i super jest

A myśmy wczoraj zrobili grilla, objadłam się pieczonego chleba tostowego hehe, impreza się o 2 w nocy skończyła i dziś oczy na zapałki. młoda u prababci przenocowała, a popołudniu zabrałam ją do ciotki, bo kurka ta pogoda dobija... ani na spacer ani nic :-/ a poprawy nie zapowiadają...

Ostatnia edycja:
ciacho - ja mam zamontowane moskitiery w oknach takie na rzep - montujesz do uchylnego okna i po krzyku a na allegro są dosyć tanie :tak: z preparatów nic nie stosowałam :sorry:

marla - przyznaj się gdzie wybywacie na wakacje?

hello porannie ;-)
A jedziemy z przyjaciółmi AŻ do Św. Katarzyny na kilka dni. ognisko,grill,łażenie po górach (dla mnie jazda konna) itp itd. Mój ma urlop od 1 czerwca, a ja niestety nie mam wolnego więc tylko weekendy nam zostały :-)

Witam
Nie mam czasu nadrobić co u Was , za co przepraszam. Co wejdę na bb, to mi mała daje znać o sobie ;)

U nas trochę przygód. Przez te ulewy woda dostała nam sie jakoś do domu na piętro (ale nie z dachu i zebrała sie pod podłogą i w kuchni nam kapie z sufitu. Najgorzej że nie wiemy którędy ona sie dostała. Na pewno panele idą do wymiany - i oby tylko tyle.
No cóż, życie nie może być nudne ;)
AA, no i na 13 czerwca zaplanowaliśmy chrzest małej. Oby sie rozpogodziło, bo zaamierzam imprezę w plenerze robić

AA, no i z Filipkiem pozbyliśmy sie butli. Bo niestety strasznie był do niej przywiązany i jak się budził to musiała być. Przegryzł smoka, pokazałam mu co sie stało, że trzeba wyrzucić smoczka i nowego juz nie mamy. Powiedział, to wyrzuć - i dalej grzebał w piachu. Poprosiłam go żeby to on zrobił. Zgodził sie i w ten sposów jesteśmy uwolnieni od butli, ufff. Myślałam ze będą płacze, ale nie. Wszystkim powtarza jak go pytają, że wyrzucił smoka i pije jak dorosły ze szklaneczki teraz, bo smoczek był dziurawy "a nie mówiuła mama żebym niegryzł?..., no i gryzłem i smoczek sie przedziurawił. Takim tekstem kończy

Jak sie uda to lecę poczytać co u Was

Ostatnia edycja:
mam pytanie pewno to jest na forum napisane ale do jakich lekarzy chodzicie? czy wybieracie się do szkoły rodzenia? czy macie do polecenia jakas dobra położną?

Ostatnia edycja:
Ja chodzę do Niziurskiego i jestem zadowolona. Prowadzi mnie już 9 lat i odbierał mój poród. Do szkoły chodziłam na Kościuszki ale nie płaciłam bo rodziłam na Czarnowie. Z położnych z Czarnowa mogę polecić panią Basię ale nie wiem jak się z nią skontaktować bo mi tam teściowa załatwiała wszystko bo męża rodzina pracuje w tym szpitalu.

reklama
hey Kochane

Jakoś nie miałam ostatnio natchnienia na pisanie i wogóle ta pogoda mnie dobija.
Za to chętnie poczytam co u Was:D

hej dzis po badaniu usg dzidzia CRL 81mm. okazuje sie zeto 14 tydzien i dzis termin na 13 listopada!!!

GRATULACJE!!!

To ja się cieszę ze z karmieniem nie miałam żadnych przeżyć :-p Za to 7 miesięcy wymiotów dało mi popalić.

julitka - jak na razie czuję się ok - nic mi nie dolega a z braku @ się bardzo cieszę :-D Bo ostatnio pomimo plastrów zwijałam się z bólu :-( Nie ma problemu z pisaniem - od tego jest mod żeby ponaprawiać :-p

Dla Ciebie też GRATULACJE!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry