reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Asiulka - no to Was załatwili. Brak słów. :no:
Ale i tak Was krótko trzymali. Nasz zabieg ma trwać podobno 10 minut a lekarz mówił że 3 dni bo jednego musimy przyjść, drugiego zabieg, a wypuszczą w 3 dzień. Nie wiem jak ja go w tym szpitalu tyle przetrzymam :-(. Na razie jeszcze konsultujemy w Warszawie ten paluszek. Zobaczymy co powiedzą

ja już głosowałam dzisiaj i właśnie miałam linka wrzucać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobry wieczór;)
Ojjj coś tu otatnio cichoooooooo jak makiem zasiał!!!!

Sol jeśli chodzi o mnie to czuje sie świetnie w roli mamusi, gorzej już z moim zdrowiem bo jakoś sałaba się czuje;(
Zero siły!!!

Dziś byliśmy na kolejnym szczepieniu...majeczka troszkkę popłakała na samo ukłucie...
Mierzy już 66cm i waży 8600gram:)))

Asiulka jak tam Emilek???
Mrozik a kiedy ma Filipek ten zabieg??/ Trzymamy kciuki:)

Sol a jak wy się czujecie??? Upałów już nie ma to chyba lepiej co nie?

Dziewczyny mam pytanie czy nie orirntujecie się mieszkaniach? Tanio cicha okolica itp? 2-pokojowe...

Julita, ale wynająć chcesz?? czy kupić? Ogólnie polecam swoje osiedle ;-) często nazywane osiedlem starych ludzi i matek z dziećmi hehe. Dobre jest samo ułożenie bloków, ponieważ w centrum osiedla nie ma w ogóle ulic, dużo drzew jest, ławek, jest gdzie chodzić na spacery z dzieciakiem, place zabaw, 2 przedszkola,sklepy itp itd :-) ceny wynajmu 2 pokojówki od 950 do 1300 (z czynszem już), a jesli chcesz kupić, to wiem że ceny spadły, ogólnie zależy od mieszkania, w jakim stanie,piętro itp (180 tys - 250tys) a i u nas nie ma piecyków gazowych, ja sie ich osobiście boję, może to i śmieszne ale taką mam zchizę hehehe
a dziś mam dobry dzień, mąż zaprowadził młodą do przedszkola a do roboty spieszyć się nie muszę :-D ide sobie kawkę zrobić :-)

Ostatnia edycja:
Julita, ale wynająć chcesz?? czy kupić? Ogólnie polecam swoje osiedle ;-) często nazywane osiedlem starych ludzi i matek z dziećmi hehe. Dobre jest samo ułożenie bloków, ponieważ w centrum osiedla nie ma w ogóle ulic, dużo drzew jest, ławek, jest gdzie chodzić na spacery z dzieciakiem, place zabaw, 2 przedszkola,sklepy itp itd :-) ceny wynajmu 2 pokojówki od 950 do 1300 (z czynszem już), a jesli chcesz kupić, to wiem że ceny spadły, ogólnie zależy od mieszkania, w jakim stanie,piętro itp (180 tys - 250tys) a i u nas nie ma piecyków gazowych, ja sie ich osobiście boję, może to i śmieszne ale taką mam zchizę hehehe
a dziś mam dobry dzień, mąż zaprowadził młodą do przedszkola a do roboty spieszyć się nie muszę :-D ide sobie kawkę zrobić :-)

marla wiesz pytam bo moja siostra potrzebuje wynająć, jest sama więc nie ma dużych wymagan ważne by było w jakimś spokojnym miejscu.dokładnie to od października by chciała wynając, bo jeszcze nie wie czy dostanie się do szkoły czy pójdzie do pracy.

julitka - a dziękuję - pod względem upałów mi lepiej ale przez te deszcze ciągle śpię :-D U mnie na osiedlu też względny spokój i cisza. Na osiedlu 3 przedszkola i żłobek, kilka szkół i wszędzie blisko bo to centrum chociaż ciche :-D Wynajem dwupokojowego mniej więcej w tych samych cenach co wszędzie od 900-1300 zł plus media. Nam się tu fajnie mieszka bo komunikacja z całym miastem jest pod nosem a i sklepów dostatek :tak:

marla - ja mam już termę po wypadku ale też na gazowe mam jakiegoś nerwa :-p

julitka - a dziękuję - pod względem upałów mi lepiej ale przez te deszcze ciągle śpię :-D U mnie na osiedlu też względny spokój i cisza. Na osiedlu 3 przedszkola i żłobek, kilka szkół i wszędzie blisko bo to centrum chociaż ciche :-D Wynajem dwupokojowego mniej więcej w tych samych cenach co wszędzie od 900-1300 zł plus media. Nam się tu fajnie mieszka bo komunikacja z całym miastem jest pod nosem a i sklepów dostatek :tak:

marla - ja mam już termę po wypadku ale też na gazowe mam jakiegoś nerwa :-p
Sol widzę że spodziewasz się drugiej dziewczynki:)
Gratki:)

Sol - a co było z moim postem że edytowałaś? Pisze że pkt 3 regulaminu, a tam pisze coś o nowych wątkach. Nie pamiętam zebym zakładała nowy wątek :hmm:
A my wszyscy chorzy: Wiktoria, Filip, ja i mąż. Wszyscy katar po pas, gorącza, ból gardła, pleców... szpital w domu:baffled:

Sol - a co było z moim postem że edytowałaś? Pisze że pkt 3 regulaminu, a tam pisze coś o nowych wątkach. Nie pamiętam zebym zakładała nowy wątek :hmm:
A my wszyscy chorzy: Wiktoria, Filip, ja i mąż. Wszyscy katar po pas, gorącza, ból gardła, pleców... szpital w domu:baffled:
Życzę zdrówka!!!!

o cholera, julita czym Ty ją pasiesz???:sorry2: Marcelina ważyła na koniec ósmego miesiąca 7800... co prawda teraz się wzięła za jedzenie ale wątpię żeby przekroczyła 8,5 :rofl2:
mrozik zdrówka Wam życzę, my się puki co trzymamy (puk puk w niemalowane)

sol, u mnie wszyscy czekali na chłopaka i co i rusz opowiadali mi bajki z cyklu: miała być dziewczynka a urodził się chłopak, ale widzę, że koncepcja imienia ciągle się zmienia... też się zastanawialiśmy nad Emilką ale w końcu Marcelina została:)

a u nas wszystko po staremu, może po za jedną zmianą: mamy już dwa zęby i to chyba nie koniec bo ciągle marudzi:/:baffled:

reklama
mroziku - bo miałaś dwa posty pod sobą a na forum obowiązuje regulamin ogólny forum Regulamin forum - Forum BabyBoom i to do niego się odnoszę :tak: regulamin wewnętrzny danego działu to osobna sprawa :tak: A po za tym i najważniejsze - zdrówka dużo :tak:

ciacho - zmieniała się bo M się nie chciał godzić na kolejne imiona :dry: Ostatecznie będzie albo Emilka - po mojej babci albo Aleksander jeśli jednak będzie chłopak :tak: A Niziurski z opowiadań koleżanek rzadko się myli co do płci - jak nie ma powyżej 50% pewności to zwyczajnie nie mówi :tak:

Wkurzyłam się bo photoshopa nie mogę zainstalować :dry: a przez to mi robótka leci :-(

Do góry