reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole i niech te święta będą wesołe.!:*
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.!

reklama
Witajcie mamy z Kielc i okolic:) Wlasnie na forum znalazlam ten watek(nieukrywam ze sie z niego ucieszylam:):)) ja co prawda jestem przyszla mama(12.08.2011) ale chetnie poczytam rady starszych, bardziej doswiadczonych kolezanek:) P.S. WESOLYCH SWIAT

Witajcie mamy z Kielc i okolic:) Wlasnie na forum znalazlam ten watek(nieukrywam ze sie z niego ucieszylam:):)) ja co prawda jestem przyszla mama(12.08.2011) ale chetnie poczytam rady starszych, bardziej doswiadczonych kolezanek:) P.S. WESOLYCH SWIAT

Witaj Paula:)
Napisz nam coś więcej o sobie.
Ja mam córcie 8miesięczną Maję:)

cześć Dziewczyny:-)mam 25 lat i 06.10.10 urodziłam synka Miłosza:-)jeśli to możliwe to chętnie się dołącze do waszej forumowej rodzinki:-)
Pozdrawiam serdecznie:happy2:

hey, witam na forum :-)
co do szpitala, to powiem tyle ze ile nas tu tyle opinii :-) ja np rodziłam na Prostej i jestem zadowolona, Sol uważa ten szpital za rzeźnię, wiele moich koleżanek rodziło na Kościuszki i narzekają, inne na Czarnowie i też rożnie-zadowolone albo nie... Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od danego szpitala :-) Myslę też że wiele przez ostatnie 1,5 roku się nie zmieniło... Ja od siebie polecam Prostą i tyle :-)

ja też jestem zadowolona z lekarzy i personelu na prostej i też polecam ten szpital:-)

Witam wszystkie mamusie!
Jestem z Buska-Zdroju.
Poszukuję dobrego ginekologa w Kielcach, wiele pozytywnych opinii słyszałam o dr Marcinie Misiek - czy któraś z Was miała z Nim do czynienia? Jeśli tak, to czy mogłabym prosić o jakieś dane kontaktowe tego lekarza? znalazłam na google dwa numery tel - nie wiem czy dobre :)
Z góry dziękuję za informację. :)
Pozdrawiam cieplutko!
ja osobiście jestem bardzo zadowolona z dr.Krzysztofa Maciejewskiego-przyjmuje prywatnie na ul.Jarońskich a w szpitalu pracuje na prostej.Jeśli któraś będzie potrzebowała numeru to dajcie znać:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam nowe dziewczyny
Rysia - jak chcesz coś dopisac do swojej wiadomości juz wysłanej, to po prawej stronie na dole masz opcje edytuj. Wciśnij i dopisz sobie - mamy bardzo surową moderatorkę, hehee ;)
oo, widzę że znasz ta opcję bo już edytowałaś posta :). Generalnie zasada jest taka że nie piszemy pod sobą postów - no chyba ze godzina minęła

witam nowe dziewczyny
Rysia - jak chcesz coś dopisac do swojej wiadomości juz wysłanej, to po prawej stronie na dole masz opcje edytuj. Wciśnij i dopisz sobie - mamy bardzo surową moderatorkę, hehee ;)
oo, widzę że znasz ta opcję bo już edytowałaś posta :). Generalnie zasada jest taka że nie piszemy pod sobą postów - no chyba ze godzina minęła

Oki bedę pamiętać na przyszłość-a moderatorkę proszę o wybaczenie:-)

ciacho - wszystkiego Najlepszego dla Marcelinki w dniu jej pierwszych urodzin :-)
tort_500x500.gif

mrozik - hehe - a ja myślałam że tylko ja moralizuję :-p

rysia, paula - witajcie :-D

A ja przed Świętami w szpitalu ze skurczami wylądowałam, dostała Emi leki na rozwój płuc bo było przed 36tc a fenoterol nie działał ani inne leki :sorry: Ostatecznie 23 grudnia minęło mi równe 36 tc i wypisali mnie na Święta bez leków :-p Wczoraj znowu KTG i pewnie jutro też i czekamy na poród bo akcja skurczowa jest całkiem ładna :-) Może jeszcze w tym roku się poznamy z naszą córcią :-)

Sol - no to na całego idziesz ;). Tylko nie w Sylwestra idź rodzić, bo jeszcze lekarze po szampanie będą ;). Żartuje tak oczywiście - moją siostre tak straszyli i urodziła dopiero 10 stycznia :)

Ciacho - ode mnie również najlepsze życzenia dla Marcelinki. Sto lat sto lat

reklama
Dziękuję za życzonka dla Marcelinki:) Ale to szybko zleciało... a pamiętam jakbym się wczoraj darła... :p Jak będę miała trochę czasu to wrzucę aktualne zdjęcia mojej gwiazdy:p Jak tylko zobaczy aparat to od razu płacze zamieniają się w pozy i miny, taka z niej modelka.
Moja połowica mnie ostatnio wkurza, od poniedziałku gada że następnego dnia to ja idę do pracy a on zostaje z małą i teściową i dupa codziennie mu coś wypada a ja dalej siedzę w domu:/:baffled:
Witam nowe forumowiczki!

Spadam bo księdza dzisiaj mam i muszę się przyszykować.

Do góry