reklama

Mamy z Kielc i Okolic

mrozik - współczuję małej tego oczka :sorry: bidula się tylko umęczy :-( A w domu ani wiatru ani przeciągu więc spokojnie :tak: Zaraz znowu młodą wystawiam bo muszę sypialnie przewietrzyć :-p

julita - może i tak ale rodzić więcej już nie chcę :no: :-D

ciacho - i to już drugie :-p

reklama
mrozik moja też taka cycolinka że nie wiem jak ja ją odłucze od cyca...
Zdrówka życzę dla Wikusi oby szybko jej się oczko wyleczyło

Sol pisz co tam u Emilki, Karolcia pomaga ci przy małej??

Gaba - nr do Wrzołek 601523089, gabinet ul Duża 24. Chyba że sie coś pozmieniało. Ja dfo niej teraz na nfz idę. 25 stycznia mam termin. A moze spróbuj na nfz pójść. Nie da ci lekarka skierowania do alergologa? Nie pamiętam ile brała, ale chyba 80 zł, ale w tym roku wszyscy lekarze chyba podniesli stawki
Co do odstawiania Wiki - to ja od drugiego miesiąca ja odstawiam ;). Ale żal mi jej , bo nie pije w zasadzie nic prócz cyca. Teraz coraz więcej z kubkla zwykłego pije, myśle że jak już będzie bardziej w tym samodzielna to ją będę wtedy odstawiać, ale czy sie uda, to inna sprawa... Aha, ze słomki fajnie też pije. Raz jej dałam odrobinkę soczku z kartonika (bobovita po 9 miesiącu)

kurka dziewczyny podziwiam Was, ja nie lubiłam karmić cyckiem, zmuszałam się do 7 mca i na szczęście Baśka jakoś tak sama się odstawiła koło 8... nawet nie wiecie jak się cieszyłam... nieyobrażam sobie karmić rok czy dłużej.. generalnie młoda po 6 mcu juz na zupach była, owocach, sokach i kaszkach, a po roku już na normalnym jedzeniu :-) nie ma co się szczypać

marla - ja od 4 miesiaca zaczęłam jej wprowadzać inne jedzenie, bo chciałam ja odstawić, ale ten uparciuch do tej pory nie bardzo chce jeść insze jedzenie. Owszem - pomidorowej z mojej michy to z chęcią by zjadła. Tak buzie szeroko otwierała jak widziała łyche, że aż sie trzesła. A jak jej jedzonko na tej samej łyżce daję to głową kreci że nie i sie krzywi

mrozik - a nie wiesz że z cudzego talerza lepiej smakuje? :-D

julitka - Karola pomaga bardzo - aż za bardzo :-p Emi grzeczna śpi, je i mruczy czasami bo płakać to chyba tak naprawdę jeszcze nie płakała :-) Dzisiaj dostała kołyskę i sobie właśnie w niej usypia a kołyska sama kołysze :-D Cycuś mamusi jest ale spoko - ma często gaziki w brzuszku i ciepełko mamy jej pomaga więc się nie złoszczę tylko czekam aż podrośnie i będę mogła jej Esputicon dać żeby się nie męczyła :tak: Dobrze że jej wit K nie daję bo by jeszcze kolki ją męczyły :no: Jak sobie przypomnę jak się Karola z tą witaminą męczyła przez kilka dni to teraz wcale jej nie kupowałam :no: Dostaje tylko D3.

A ja mam labę - środowiskowa jeszcze do mnie nie zawitała i kij wie czy zawita bo jesteśmy zapisani do przychodni poza rejonem naszym :-p Ehh... Dobrze ze ta kołyska wreszcie przyszła bo już miałam dość tego wózka jako kołyski :-p

Melduję się ,że żyję,ledwo bo ledwo,ale ciągnę.
Przepraszam Was,że tak rzadko zaglądam,ale jak już wejdę zakręcę się i coś zawsze wyskoczy ,wybaczcie.

W nowym roku,żeby mi atrakcji nie brakowało musze latać po lekarzach,...ze sobą.
Od zeszłego tygodnia jadę na prochach,leki,lekarze badania,mam dość.
Moje kochane nereczki dały znowu o sobie znać.
Dziś kolejne badania moczu,jutro po południu lekarza.
Po niedzieli muszę załapać się na USG,zobaczymy czy się uda,bo nawet prywatnie są terminy.
Chcę pojechać do lekarza nefrologa do Ostrowca,bo u nas przyjmuje tylko raz w tygodniu.Niestety nie mam kiedy.

Chłopaki zdrowi,Emil szaleju jakiegoś się wczoraj najadł,skakał ,latał,i na efekty długo nie trzeba było czekać,zleciał z kanapy i rozwalił wargę.
Maciuś pilny uczeń,tylko pyskol się zrobił z niego.

Zdrówka potrzebującym życzymy.
Sorry,że dziś tak tylko o sobie.

Dzięki mrozik, umówiłam się do niej na czwartek, przez telefon wydałą się fajna. Moja Gabrysia też uwielbia cyca, też ją lubię karmic, no ale myślę że rok wystarczy:) Gabi to wszystko wcina, a cyca to traktuje jak uspokajacz, a poztym ma AZS, więc muszę się ograniczać jeśli chodzi o jedzenie. Jakie macie foteliki do samaochodu, nasze nosidełko robi się już za małe, i nie wiemy czy kupić od 0-18, czy już takie siedzące 9-36 kg, jak myślicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry