motylek :-)
Fanka BB :)
\Cześc dziewczyny !
Pogoda brzydka ale ja zaraz jadę kupic małej nowy wózek, bo tamten wczoraj sprzedałam i teraz z domciu ani rusz .... /Moja koleżanka była tak miła , że zaproponowała, że podjadą całą rodzinką i mnie tam zawiozą, żebym mogła od jutra na spacerki już śmigac ..... Już się nie mogę doczekac ....
Dobra, lecę do małej, bo właśnie wstała i muszę ją przygotowac do wyjścia i nakarmic ....Pozdrawiam... Jak będę miała wieczorkiem czas, to się jeszcze odezwę, a jak nie, to jutro !!!!
Pogoda brzydka ale ja zaraz jadę kupic małej nowy wózek, bo tamten wczoraj sprzedałam i teraz z domciu ani rusz .... /Moja koleżanka była tak miła , że zaproponowała, że podjadą całą rodzinką i mnie tam zawiozą, żebym mogła od jutra na spacerki już śmigac ..... Już się nie mogę doczekac ....

Dobra, lecę do małej, bo właśnie wstała i muszę ją przygotowac do wyjścia i nakarmic ....Pozdrawiam... Jak będę miała wieczorkiem czas, to się jeszcze odezwę, a jak nie, to jutro !!!!
........... Julia od razu zauważyła, że to już inny wózek, bo jak ją do niego włożyłam, to cały czas się rozglądała dookoła ..... 
Moje dziecko nareszcie widzi wszystko siedząc w wózku, nie musi się wychylac i siedzi w nim przede wszystkim PROSTO
Czekam jeszcze na sygnał od koleżanki, bo ma mnie jutro odwiedzic z córeczką - upiekłam już na tą okazję babkę budyniową .... ale pewna nie jestem, czy przetrwa do jutra 

:-(
, kupowac moge bez ale sprzedac to juz nie!!! musze miec stacjonarke i oni dzwonia i kod podaja telefonicznie, ktory sie wpisuje i tyle. ma moze ktoras z Was stacjonarny i moglaby mi pomoc. chodzi tylko o ten chory kod, ktory podyktuja.