reklama

Mamy z Leeds

reklama
wg mnie bardzo Ci do twarzy w takim kolorze i z ta grzywka. ja sama wybieram sie do fryzjera i chcialam przyciac to moje siano i grzywke wlasnie zrobic, ale jestem uzalezniona od meza i samochodu, wiec tak sobie czekam i czekam.
juz Ci wysylam adres :-), a z ta lista to ja powaznie!!!
no wlasnie, Wiolu, szkoda, ze nie mieszkamy w poblizu to czesciej bysmy sie spotykaly z dziewczynami...

Eeeee, to rozwiałyscie moje nadzieje dziewczyny, bo już myslałam że sie może przymierzacie do przeprowadzki, a tu nici z tego :-(:confused:
Szkoda, mogłoby być tak przyjemnie.....

A nasz szabat czarownic udał sie na cacy. Emilce w tym zgiełku nawet udało sie przespać swoje 30 (a nawet 35) minutek snu, Helenka i ciocia Justyna zakładały sobie nocnik na głowe ku głosnej uciesze Nicolasa. Było bardzo fajnie.
A teraz znowu sie wscieka że tu siedze więc spadam.
pa pa

acha! Stefanka jesli chodzi o fryzurę to dla mnie bomba! Super wyglądasz. Chyba Ci lepiej w takich ciemniejszych włosach, co? I grzywka na skos bardzo ładnie. sama kiedys próbowałam ale moje włosy są nieukładne:no:

Cześ dziewczynki, jakoś siedze na sierpniówkach, a was tak podczytuję. Dzieki Stefanka, wszystko póki co dobrze, mała kopie coraz mocniej, a co do wózka to ciągle nie mogę się zdecydować. Przynajmniej juz jakas wizja mi sie wyklarowała, teraz tylko do wizji dobrać wózek. A nie wiecie czy w Leeds w mothercare jest duzy wybór i czym tam dojechac z dworca?Chce sie wybrać w piątek przy okazji oddania krwi do badań, a do tej pory tylko do Bradford jezdziłam..
Ingrid trzymam kciuki, to juz tuz tuz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry