reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej
jutro o 7 rano wyjezdzamy z lublina,troche mnie przeraza ta droga,mam nadzieje ze damy rade.Jak u was jest ze szczepionkami dzieci,moje powinny miec po skonczeniu roku na swinke,odre i rozyczke bede musiala zrobic jak przyjedziemy

w 12 m-cu zycia Hib i meningokoki, a w 13 m-cu wlasnie MMR i pneumokoki, czyli nie ma problemu, wszystko zalatwisz :-)
szerokiej drogi Wam zyczymy! mam nadzieje, ze dzieciaki dobrze zniosa podroz! 3mamy kciuki! :tak::tak::tak:

Hej laski :)
Tunia - wiellllllka byłaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ładnie wyglądałaś ;-) a tak pozatym to teraz twoja kolej na odwiedziny kiedy będziesz ???
Ja dzisiaj w pracy na chwile byłam masakra żeby mnie się chciało tak jak mnie się nie chce to by było zajebiaszczo tym bradziej że zaczynam we wtorek na 3 RANO:-(:-(:-(
Jak ja przeżyje nie wiem
Po południu maly wypad z małą jędza nie chciała spać a teraz jak trzeba się kompac za chwile to śpi w najlepsze bede znowu się do 10 męczyć albo i lepiej
Justyna i Kasia - to my śie jutro na strzyżonko spotykamy
Ewelina1985 - powodzenia i na pewno dacie rade :)
POzdrowionka

czesc mamy:-)
Tunia
mialas przesliczny brzuszek,ja mialam podobny,czasem nawet do stolu jedzac obiad nie siegalam,tylko na brzuchu mi talerz siedzial:-D
COCOLINO jutro jestesmy umowione,moj Tomek ma juz wszystkie papiery(wezme jej jutro,jakbys mogla to spytaj jeszcze swojego mezczyzne).....;-)
Ewelinko powodzenia i szerokiej drogi,dozobaczenia w Leeds,daj znac jak dojedziecie:tak:

reklama
dziewczyny sprawa przedstawia sie tak ze w leeds bedziemy okolo godz 11-12. mysle ze godzina 16-17 bedzie odpowiednia na wizyte ktores z was serdecznie zapraszamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry