T
tuuunia
Gość
hej laski, melduje sie po bardzo udanej wycieczce do Walii :-):-):-)
taka jestem zmeczona, ze mi sie literki zlewaja, wiec juz sobie dam spokoj na dzis z pisaniem...
Ingrid, wez Ty juz kobieto wypusc to dziecko z siebie i daj nam odetchnac, bo ja codziennie tu wchodze z dusza na ramieniu na to nasze forum i czuje sie jakbym na wulkanie siedziala!!! poza tym to juz przegiecie, tak tesciowa w bezczynnosci trzymac, w koncu przyjechala do Was w okreslonym celu, a nie siedziec i wpatrywac sie w Twoj 40-tygodniowy brzuch
popraw sie mamuska, bo ja zawalu dostane przez Ciebie! juz nawet 13-ty nie pomogl! 
taka jestem zmeczona, ze mi sie literki zlewaja, wiec juz sobie dam spokoj na dzis z pisaniem...
Ingrid, wez Ty juz kobieto wypusc to dziecko z siebie i daj nam odetchnac, bo ja codziennie tu wchodze z dusza na ramieniu na to nasze forum i czuje sie jakbym na wulkanie siedziala!!! poza tym to juz przegiecie, tak tesciowa w bezczynnosci trzymac, w koncu przyjechala do Was w okreslonym celu, a nie siedziec i wpatrywac sie w Twoj 40-tygodniowy brzuch
popraw sie mamuska, bo ja zawalu dostane przez Ciebie! juz nawet 13-ty nie pomogl! 
ale ciezko mi ja oddac komus obcemu.Moze ktoras z mam ma ochote sobie dorobic w piatki(moze czasem soboty)opiekujac sie moja pociecha?wole ja oddac w rece mamy,ktora znam a nie obcej...
Ale uwierz proszę, że nikt tu w tej sprawie nie próżnuje. Wypychamy Hankę na ten swiat różnymi sposobami, mniej lub bardziej dobitnie i nic to nie daje. Ja dzis jeszcze odpalam piłkę gimnastyczna i będę skakac aż ją z siebie wytrzęsę
, musze poznac blizej mala Julke zebysmy sie nawzajem nie stresowaly;-)
) i piatek wiadomo tez bede miala busy

)