justyna28011983
Fanka BB :)
zadzwonie po 2030 bo od dzis zaczyna sie you can dance na polskiej tv wiec pozno pojde spac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

znowu dostalam okres to juz 2 w ciagu tygodnia
wszuysko mnie boli i jeszcez jestem na tej diecie i glodna chodze strasznie 

jak tam Nikos??

), może już wiosna bedzie!

gadalysmy az wkoncu arek zaczal sie przysluchiwac o czym tak gadamy, a my tak o niczym i o wszystkim

, bardzo mile te nasze pogaduchy, jak pojedziesz na tak dlugo do polski to nie wiem co zrobie

, raczej w tym trygodniu nie bede was rano witac postami arek na urlopie on rano zasiad na chwile a potem jakos nie ma kiedy usiasc
a teraz wale w klawiature zamiast np. posiedziec razem, no tak skonczy sie urlop i znow bedzie z 80 g tyg w pracy
Ja tam nie wiem, ale mi z mamą wystarcza raz w tygodniu, no ale co prawda ponad godzina na luzie
. Justynka cos o tym wie jak na mnie ostatnio telefonicznie polowała a ja z mamą o kiecce do chrztu Helenki rozprawiałam....A baby o ciuszkach mogą godzinami.
wiedziałam już wczoraj wieczorem, że będzie coś nie tak z tą pogodą, bo było tak chłodno w domu, że aż byliśmy zdziwieni
Ja dziś nigdzie się nie wybieram, chociaż obiadek mam właściwie zrobiony i wczoraj wyglancowałam całe mieszkanie łącznie z wytarciem kurzu i umyciem podłóg wszędzie
..... Odpocznę sobie i pomyślę spokojnie nad rozpoczęciem ,, własnego interesu domowego - póki co " - może w końcu wpadnę na jakiś ciekawy pomysł, bo ostatnio wena twórcza jakoś u mnie wyparowała .... 

PAAAAA...........
- znowu coś namieszałam pewnie .... ech ...
ale ja się tak łatwo nie poddaję, bo przecież byczkiem jestem zodiakalnym heh
- próbuje więc dalej ..... 

ale nic straconego - ważne, że są chęci :-)