witam!
my juz po obiadku, Alutka spi druga drzemke. Troche sie poprzestawiala przez to ze wczesniej jest jasno na wstawanie kolo 8 dlatego drzemki ma tez wczesniej. Juz myslalam ze zrezygnowala z tej drugiej ale co sie okazalo, nie moze isc na nia jak jest zbyt zmeczona, wiec teraz spi juz od 14:30 a z poprzedniej wstala o 12:30. I spac pojdzie po 19.
Co to za pogoda w ogole! ciemno i caly czas jakby sie deszcz czai, mam nadzieje ze nie spadnie bo musze jeszcze isc po pieluszki. Wole w sumie chodzic na spacery popoludniami, bo rano zawsze jest co robic a pozniej to troche nudy, dzieciak sie juz meczy to tak sie przewietrzy i spi jak zabita, ja tez

hihi
Justyna, Ingrid szkoda ze wczoraj nie udalo sie, my bylysmy na Armley zeby zlozyc aplikacje, i jak dobrze pojdzie to od 10.04 jestesmy juz tam!
Zmykam tez sie chyba przespie bo jakas taka jestem wypluta, musze zbierac energie na przyszly tydzien bo mam lekki kociol. Od pon do piatku szkolenia, w tym w pon i czwartek calutki dzien, a reszta do poludnia i przejmuje Alutke z miasta.
Zajrze wieczorkiem, mam nadzieje ze ktos bedzie, choc tu wczoraj byly straszne pustki.
A! wlasnie mialam sie pytac: o jakim pavilonie mowilyscie? i czy wiecie gdzie w Leeds sa jakies kulki dla dzieciakow?