reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Leeds

za chwilke jak pamietam dobrze to 20 marca na dlugo wroci koniec kwietnia

Tak TAK INGRID kochana piszemy sobie tu o tobie bo cos nie widac cie dzis, pewnie odpoczywasz po zakupach, daj znac co kupilas
a i jesli poniedzialek aktualny daj znac na ktora masz midwife bo ja moze skorzystam i tez skocze do lekarza na sekunde najpierw ja zostane z Helenka pozniej ty z malym, jak sie uda, bo cos ze mna coraz gorzej:)

reklama
nic takiego wlasna glupota nie mam apetytu i ostatnnio mam zawroty glowy i bole w klatce piersiowej ale to pewnie trzeba zaczac jesc

pewnie ja pieka moze jak poczuje to zasiadzie do kompa:)

no ja tak mialam jak urodzilam Ale, wciaz bylo cos do zrobienia, a to Ale do cyca, a to posprzatac, a to tamsto sramto i zapominalam o jedzeniu, jadlam byle jak, albo w ogole. Malo spalam. wtedy sie strasznie czulam, az momentami rownowage tracilam

reklama
A! wlasnie mialam sie pytac: o jakim pavilonie mowilyscie? i czy wiecie gdzie w Leeds sa jakies kulki dla dzieciakow?

pavilon (nazwa budynku) to miejsce spotkan dla polskich rodzin w sure start na dewsbury road na beestonie. a jesli chodzi o kulki to tez beeston, tzn kulek tam nie ma ale mozna fajnie spedzic czas:
Little Legz
bylismy tam tylko raz , ale wiem ze np w middleton lesisure centre jest tez taka mala salka z podobnym typem zabaw ale duuuuuuzo mniejsza niz ta na beestonie.

lece bo juz pozno.
faktycznie straszne pustki
ostatnio
pozdrawiam

Do góry