reklama

Mamy z Leicester

reklama
Wydaje się być to nie możliwe aby 18sto miesięczne dziecko umiało wyjść samo z łóżeczka.
A jednak !
Mój 18sto miesięczny syn dziś poraz pierwszy wyskoczył sam z łóżeczka.
Normalnie przez szczebelki skoczył jakby przez płot.
Jestem w szoku :szok::szok::szok:
Usłyszałam tylko huk ... i patrze...a dzieko biega po przedpokoju...ułamki sekund mu wystarczyły.
Ciekawe co będzie dalej jak już takie ma pomysły.
Szczebelki wysokie ok.80cm ,materac osadzony przy ziemi a i tak mu to nie przeszkodziło i sobie poradził.
Strach go teraz u góry zostawiać w pokoju,bo sekunda nie uwagi i przez brakme od schodów przeskoczy a ona jest niższa niż łóżeczko.

Dziś B.będzie rozmontowywał łóżeczko.
W tym wystarczy zdjąć ścianki z szczebelkami i zamontować tą poprzeczkę ,którą w Ikea kupiliśmy.
Ale rozmontuje je całe ,bo Antoś dostał nowe łóżeczko dla starszaka i w ten czas to obecne poczeka, o ile się doczeka, kolejnego potomka :-D

Mój syn to diabełek z piekła rodem a pomysły jego trzymają się jednej zasady...im bardziej ekstremalnie tym lepsza zabawa :dry:

Pozdrawiam i idę bacznie go pilnować.

A dotego byliśmy w piątek u mojej szwagierki i zamknoł się w pokoju z młodszą siostrzenicą mojego B. i buzi jej co rusz dawał...hmyy trochę szybko zaczyna podoboje miłosne :D

Ostatnia edycja:
mieszkam w leicester od 5 lat bardzo mi sie tu podoba niestety moja pociecha niema sie z kim bawic i caly wolny czas spedza ze mna :zawstydzona/y:ale nie nazekam !Alanek mo teraz 19 miesiecy i jest bardzo zywym dzieckiem i nie wysiedzi na miejscu nawet 5 minut ale to chyba kazde dzieko tak ma !!!

Ostatnia edycja:
reklama
hej Aga witam na forum a w której części Leicester mieszkasz???.
My dziś mamy szczepienie małego mam nadzieje, że jakoś to przejdziemy, no bo dziś aż trzy dawki. Biedny synuś.
Życzę miłego dzionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry