reklama

Mamy z Leicester

reklama
Rodzinki brakuje to fakt... Czasem cieżko być zdalnym tylko na siebie... No ale to słońcu takie życie... Mi jes tu i źle i dobrze. Wszystko ma śwoje plusy i minusy.

Oj brakuje, brakuje i to bardzo. Wiadomo człowiek dzwoni, pisze, komunikuje się na różny sposób, ale to już nie to samo, jak ja sobie pomyślę że tyle uroczystości rodzinnych mnie omija, to aż normalnie mnie w żołądku ściska. Ale to nie tylko o to chodzi, wiecie jak jest u nas w Polsce, ładnie, czysto, budynki zadbane, och w ogóle inna mentalność, chociaż zauważyłam i tak mi się wydaje, że tu ludzie są milsi, bardziej tolerancyjni..To w tej kwestii to tutaj mi się to bardzo podoba, ale reszta pozostawia wielu wg mnie do życzenia.

A wiesz mieszane mam uczucia tu w leicester faktycznie za ładnie nie jest ale za to ceny przyzwoite tam gdzie mieszkałam do tej pory było naprawdę bardzo ładnie ale i drogo... Coś za coś... Musimy myślec pozytywnie

reklama
Lissa nie ma czego zazdrościć. Leje zimno. Korki chamstwo w sklepach na drodze... ceny z księżyca ja chcę do domu..
.

Verita Aż tak zle ? :) A co do cen to faktycznie masz rację, jak byłam w czerwcu w PL to się za głowę łapałam w tych sklepach, przerażające naprawdę.Coś strasznego dzieję się w tym naszym kraju, ja nie wiem jak te rządy u nas rządzą..ach ręce opadają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry