aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
drozdusia ze Ty jeszcze zostalas to ja dobrze wiem ale przed toba to do grudnia jeszcze czasu zostalo
za jakis czas bedziemy Ciebie dopingowac na finishu

natinke a u mnie jeszcze zadnej piguly nie bylo wrrrrrrr......a wlasnie....co by bylo jakby pigula przylazla a nas by nie bylo????/ tak sie zastanawiam......moze jutro przylezie.....mam nadzieje...bo chce jeszcze w tym tygodniu mala zarejestrowac a tak to tylko czas marnuje na siedzenie w domu

aha......zapomnialabym....Kaja dzieki za pozdrowienia dzieciaki i maz przekazali ....a co sie nameczylam od kogo
bo imie przekrecili i powiedzieli ze to od kingi
:
no ale wspolnymi silam dzis z Martuana wiem juz od kogo te pozdroofka byly.....
taaaaa....co Wam jeszcze naskrobac?.....hmmmm...Maja spi.....czekam az przebudzi sie na karmienie i wtedy ide do wyra
mala dalej w strajku do cycka
cwaniara pije moje mleko z butelki....no ale to chyba wina tego ze mleka az nadto i nie moze cycka zlapac......no nic......moze za kilka dni bedzie lepiej

nie poddam sie i moze jakos dojdziemy do porozumienia
no dobra.....nagryzdalam to ide.......bedziecie miec co czytac przynajmniej ....bo ostatnio to normalnie jakby jakies wymarle miejsce tu jest
dobra
dobranoc dziewczyny......do jutra
natinke a u mnie jeszcze zadnej piguly nie bylo wrrrrrrr......a wlasnie....co by bylo jakby pigula przylazla a nas by nie bylo????/ tak sie zastanawiam......moze jutro przylezie.....mam nadzieje...bo chce jeszcze w tym tygodniu mala zarejestrowac a tak to tylko czas marnuje na siedzenie w domu
aha......zapomnialabym....Kaja dzieki za pozdrowienia dzieciaki i maz przekazali ....a co sie nameczylam od kogo
taaaaa....co Wam jeszcze naskrobac?.....hmmmm...Maja spi.....czekam az przebudzi sie na karmienie i wtedy ide do wyra
mala dalej w strajku do cycka
no dobra.....nagryzdalam to ide.......bedziecie miec co czytac przynajmniej ....bo ostatnio to normalnie jakby jakies wymarle miejsce tu jest
dobra
dobranoc dziewczyny......do jutra
jak myślicie kobietki?cóż to takiego?
bo tyle potrwa zanim szpital powiadomi nasze biuro-cholernie dlugo no nie?
Ale babka od razu powiedziala ze nie ma co wczesniej przychodzic. W ogole kazali mi przyniesc p60 (jesli rejesrowalabym dziecko w szpitalu) bo jesli nie mam medical card, a nie jestesmy jeszcze malzenstwem wiec musze zaplacic za szpital ok 1100eu
Cos sie babce chyba pomylilo, i ja do niej ze przeciez opieka w ciazy i do 6ciu tygodni po jest bezplatna a ona ze tak ale pobyt w szpitalu to inna sprawa....hmmm Nic im nie dalam bo wypisali mnie na noc wiec teraz poczekam na jakiekolwiek pismo i podstawe bo nie slyszalam zeby ktokolwiek placil....

lepiej mi wychodzą spotkanka grupowe
nie dawno mial angine