reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziewczynki mam do was pytanko moze mi ktoras pomoze niewiecie moze gdzie mozna wynajac takie tranpoliny dmuchane na pompe w krztalcie zamka czy jakim kolwiek innym corcia ma w czwartek urodzinki i chcialam cos takiego wynajac na przyjecie

dzień doberek:-) widzę że dzisiaj jest tu jakiś ruch bo wczoraj to masakra...
Justysia zdolna bestia z ciebie.jak będę urządzała pokój małej to się być może do ciebie uśmiechnę;-)
Martuana tak sobie myślę że może wynajmę tą twoją siostrę w grudniu:-D mój T niech lepiej z Laurą w domku siedzi;-)
Krycha fajnie że się odezwałaś.i chyba czas coś zrobić z tym cyckiem?Laura nie ciągnie już wcale od trzech tygodni.nie powiem że jest lekko bo od odstawienia ciągle ma fochy i jest nieznośna ale tak trzeba było.ten moment i tak nadejdzie więc trzeba się przemóc i przetrwać:sorry2: i też już drepta coraz więcej ale jeszcze klapie na tyłek.a jak chce gdzieś szybciej dojść to na czterech zasuwa

Ms.marple zapraszam przy okazji na kawkę.ja po południu siedzę samiutka bo T zabiera moją sister i Martę do kina na Harryego Pottera

a my zaliczyliśmy dzisiaj z małą szczepienie.jeszcze jedno za miesiąc i z głowy na dłuższy czas

Bozenka moze kawke na crescent zaliczymy razem bo my tez idziemy zrobic malej zdjecie do paszportu :)
Justys Ty jeszcze nie widzialas malej pokoiku.... musze tam do konca sprzatnac i wtedy wkleje fotke jak wyszlo....
Martucha ja bardzo chetnie przyjde zobaczyc Twojego Mattiego :) tylko pisz kiedy Cie mozna odwiedzic.....
Krycha zeby odpoczac trzeba wykozystac babcie.... zostawic mala z babcia i gdzies sie wybrC W NIEZNANE :):):) mala poplacze i przestanie w koncu.... ja tak mysle przynajmniej ;-)

Hejka laski ja właśnie wróciłam z crescent szkoda że nie spotkałyśmy się Bożenko i Justyś :-(ale za to spotkałam Natalke :)));-)Nati ja napewno wpadne do Ciebie w czwartek a was dziewczynki zapraszam na piątek co wy na to??trza by było jakieś pępkowe zrobić hahah a sama nie lubie siedzieć a baaaaaaaaaaaaardzo się za wami stęskniłam więc napiszcie czy wam pasi oki?? Justyś sliczne dzieło:tak: Drozdusia ja z chęcią Ci wypożycze siostre zobaczysz że pród może być niezłą zabawą ciekawa tylko jestem co tej mojej Gośce w nocy się za sny śnią bo dzieci to się jej odechciało tzn. ciąży i porodu hahahh Alex ja nie wiem czy tu można wypożyczyć takie atrakcjwe wiem że można kupić bo sami chcieliśmy no i Gośka kupiła ale tej co myśmy chcieli brakło:)) KRYCHA MASZ RACJE WYKOŻYSTUJ ILE SIĘ DA I O ILE SIĘ DA HEHHEHEHEH

No szkoda ze sie Marto nie spotkalysmy... Bozenka dzieki za kawke :) moj Bart jest zachwycony Adaskiem :)
Marta mi nie bardzo pasuje piatek :( bo sie juz umowilam :( moze jakis inny termin plisss bo ja sie chce z wami wszystkimi spotkac :)

Ja bym bardzo chciałam wykorzystać babcie i Pyzę zostawić i już próbowałam, ale nic z tego nie wyszło:dry:... Płacz i zgrzytanie zębów!!!!!!!! Ale ja to sobie w końcu wszystko odbiję, poczekam cierpliwie i nadrobię zaległości! Hmm i na dobre to ja do Was wróce jak już w Limerick będę, bo tu nie mogę zaglądąć tak często jakbym chciała :-:)-p a stęskniłam się normalnie, że szok!!!!!! Ah, no i liczę, że jakieś spotkanko się odbędzie jak wrócę, bo mam takie zaległości towarzyskie, że wolę nawet o tym nie myśleć... Zmykam Oliwkę wykąpać, słodkich snów Wam życzę, do jutra, buziaki :-)

reklama
szkoda Martusia, że się rozminęliśmy, ja niestety nie mogę w piątek mam ferajnę na głowie

justysia dzięki za kawkowanie, ja zawszę chętna na takie kawki
wyślę ci fotę Bąbla w nowej czapce:-D:-D

alex ja nie wiem:zawstydzona/y:

krycha napisz kiedy przylatujesz bo nie pamiętam:zawstydzona/y:

dobranoc babki

Ostatnia edycja:
Do góry