natinke18
Fanka BB :)
hej!!marta ja sie nie zgadzam,ja czekam w kolejce by zrobic topepkowe wkoncu!!!tylko jakos dziewczyny nie moga sie zgrac!!wakacje nas zdezorganizowaly!!!a moze w czwartek u mnie by wam pasowalo??
ode mnie wlasnie aga odjechala z nowa fryzurka
odrazu inna kobietka 
a i dzis zebralam wkoncu wszystkie papierki na paszportmalej,jutro je wysylam i mam nadzieje,ze do18 wrzesnia paszporcik do nas dojdzie!
dobrej nocki!!!zmykam do ady bo jeszcze nie spi
((
ode mnie wlasnie aga odjechala z nowa fryzurka
a i dzis zebralam wkoncu wszystkie papierki na paszportmalej,jutro je wysylam i mam nadzieje,ze do18 wrzesnia paszporcik do nas dojdzie!
dobrej nocki!!!zmykam do ady bo jeszcze nie spi
Ja się pakuję bo jutro zamierzamy rodzinkę zabrać do Dingle i na plażę do Inch, tylko mnie rano jeszcze czeka wizyta u Gp bo wciąż nie wiedzą od czego mam ból w klatce i ten okropny ból głowy, zmieniają mi tabletki ale dziś to mnie postraszyli już szpitalem a ja nie za bardzo chcę, wiem że może tam by mnie przebadali ale jakiś inny szpital nie Regional?? ale wiadomo mam gości no i dzieciaczki bym miała zostawić a w sumie to już się przyzwyczaiłam że mnie głowa wciąż boli. Nie wiem już sama.Pozdrawiam spokojnej nocki
! Ale jest też nutka optymizmu, hihihihihi, bo Młodej smakują owoce, więc chociaż to Jej wciskamy
! My wracamy, Ms.Marple, 29.08, czyli już niedługo (i kolejna zmiana miejsca i znów Pyza będzie fisiować, ech...). A jak tam Adasia postępy w przemieszczaniu się? Bo jak widzę to z Laurą będą mogły już razem biegać hehehe... Chwalcie się Kobity co u Was i jak Wasze Maluszki, bo ja do tyłu z nowościami jestem!!! I potrzebuję wieści w pigułce hehehe