reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hej!!marta ja sie nie zgadzam,ja czekam w kolejce by zrobic topepkowe wkoncu!!!tylko jakos dziewczyny nie moga sie zgrac!!wakacje nas zdezorganizowaly!!!a moze w czwartek u mnie by wam pasowalo??
ode mnie wlasnie aga odjechala z nowa fryzurka :) odrazu inna kobietka :)
a i dzis zebralam wkoncu wszystkie papierki na paszportmalej,jutro je wysylam i mam nadzieje,ze do18 wrzesnia paszporcik do nas dojdzie!
dobrej nocki!!!zmykam do ady bo jeszcze nie spi:(((

reklama
witam:)
nie po drodze mi jakos dzis bylo i nie zdazylam zajrzec co u Was:)
Natalia podziekuj Ilonie jeszcze raz za nowy fryz:) super jest i wszystkim sie podoba:) nawet fotka juz na NK jest hehehehe
no nic.....lece dalej .....
pozdrawiam
aaaa Natalia mi czwartek nie pasuje bo po poludniu dopiero moja siostra wylatuje do Polski:(ale chetnie zajrze do Ciebie innym razem)

Natinke i Marta ja chętnie bym wpadła na spotkanko ale niestety mam rodzinkę do poniedziałku ;( kurde. Aga super wyglądasz w nowej fryzurce ale jak przeczytałam że idziesz do Natali siostry to wiedziałam ze coś fajnego zrobi bo sama do Ilonki chodzę i zawsze jest ok:tak: Ja się pakuję bo jutro zamierzamy rodzinkę zabrać do Dingle i na plażę do Inch, tylko mnie rano jeszcze czeka wizyta u Gp bo wciąż nie wiedzą od czego mam ból w klatce i ten okropny ból głowy, zmieniają mi tabletki ale dziś to mnie postraszyli już szpitalem a ja nie za bardzo chcę, wiem że może tam by mnie przebadali ale jakiś inny szpital nie Regional?? ale wiadomo mam gości no i dzieciaczki bym miała zostawić a w sumie to już się przyzwyczaiłam że mnie głowa wciąż boli. Nie wiem już sama.Pozdrawiam spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
Witam! U nas kolejny dzień klimatyzowania się Oliwki w nowym miejscu! Więc z rąk mi nie schodzi, cyc ciągle w gotowości tylko cierpliwości coraz mniej.. Zapomniałam Wam napisać, że zaproszenia na bilans nie mamy do dziś, ale poszliśmy sobie tutaj do pediatry i wiemy w końcu, że Pyza waży całe 8 kilo i ma 74 cm także wilkolud jak nie wiem hahahahahahahahaha... Złym aptetytem kazał się nie przejmować i "pocieszył" mnie, że tak może być do 2 lat :baffled::dry:! Ale jest też nutka optymizmu, hihihihihi, bo Młodej smakują owoce, więc chociaż to Jej wciskamy :-D! My wracamy, Ms.Marple, 29.08, czyli już niedługo (i kolejna zmiana miejsca i znów Pyza będzie fisiować, ech...). A jak tam Adasia postępy w przemieszczaniu się? Bo jak widzę to z Laurą będą mogły już razem biegać hehehe... Chwalcie się Kobity co u Was i jak Wasze Maluszki, bo ja do tyłu z nowościami jestem!!! I potrzebuję wieści w pigułce hehehe ;)!

Zmykam szukać szczęścia z kaszką dla Pyzy, może uda mi się troszkę w Nią wcisnąć! Pozdrawiam, do klikania ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek
krycha Adaś chodzi za walkerem, także jeszcze trochę potrwa zanim sam pójdzie:tak: za dziewczynami może tylko na czterech pobiegać:-D:-D:-D

a wrócisz kiedy i moja ferajna wyjedzie-- chyba dopiero we wrześniu uda nam się jakieś większe spotkanie:baffled::baffled::baffled:

Witaski:))Natalia ja jestem jak najbardziej za :)niech dziewczyny się określą w jaki dzionek im pasuje bo widze że czwartek też jakoś nie bardzo to może poniedziałek u ćiebie co?? trza coś postanowić hehe bo ja naprawde się stęskniłam :)) Ale ja i tak wpadne do Ciebie ja się umawiałyśmy:)Wyślij mi nr. tel.na priwa co??AGULA WYGLĄDASZ GENIALNIE :))dobra ta sistra Nati;-):tak:nie ma jak to wprawa i praktyka ja to jestem 100 lat za murzynami:szok::-D Kaja tobie też niepopuszcze obiecałam Ci kawcie więc jak będzie pępkowe nie może Cie braknąć haha:tak:;-)Bożenko a gdzie czape kupiłaś i jakląąąą???ja mam, bzika na czapy:-D:-)

Witaski:))Natalia ja jestem jak najbardziej za :)niech dziewczyny się określą w jaki dzionek im pasuje bo widze że czwartek też jakoś nie bardzo to może poniedziałek u ćiebie co?? trza coś postanowić hehe bo ja naprawde się stęskniłam :)) Ale ja i tak wpadne do Ciebie ja się umawiałyśmy:)Wyślij mi nr. tel.na priwa co??AGULA WYGLĄDASZ GENIALNIE :))dobra ta sistra Nati;-):tak:nie ma jak to wprawa i praktyka ja to jestem 100 lat za murzynami:szok::-D Kaja tobie też niepopuszcze obiecałam Ci kawcie więc jak będzie pępkowe nie może Cie braknąć haha:tak:;-)Bożenko a gdzie czape kupiłaś i jakląąąą???ja mam, bzika na czapy:-D:-)

dziewuszki ustalcie same termin ja postaram się chociaż wpaść-- zostawię gdzieś ferajnę-- bo już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę wasze maleństwa

martuś wklejam ci Bąbla w czapce:

Załączniki

• Clipboard01cz.jpg
    Clipboard01cz.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
dzien dobry :))
ja proponuje wtorek,poniewaz w poniedzialek chodze do tylu i tak samo dominik...po weekendzie z tata jest rozbrykany na maxa i musi sie wyciszyc,a po za tym kaja ma gosci do pn wiec we wtrorek bedzie mogla tak???
marta potem ci nr tel wysle oki?teraz zmykam do tesco.
a moja siostra dzieki tym waszym pochwałą chyba w piiórka obrośnie!!!!i odfrunie hhehe...
papa

Do góry