reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam. Znów maruda mi buczy:-( Normalnie brakuje mi już cierpliwości. Spać mu się chce ale zawsze ma coś do zrobienia. Czasami się zastanawiam czy on ADHD nie ma(tfu tfu). A co jego pawiowania to mu się leje nawet jak po jedzeniu go przetrzymam koło godziny co do łatwych nie należy:baffled:

reklama
Drogie mamy znacie jakies przepisy na dobre salatki ? Moj D ma dzis urodziny i sie pytal czy nie zrobilabym jakis salatek i tak mam kilka pomyslow ale myslalam nad czyms nowym ... :)
Natinke salatka ktora u Ciebie jadalam byla pyszna ... Taka z ryzem o ile teraz dobrze pamietam Taka niby slodka niby gorzka jakby orzechy wloskie w niej byly :)) Bardzo dobra :)

mój Bąbel też kiepsko spał i marudził całą noc.. jakaś pełnia czy cóś:nerd::crazy:

a ja kurczęta nie zdążyłam posmakować żadnej sałatki u natinke:baffled:

camomile a może zmniejsz mu porcje jedzenia i dawaj troszkę mniej a częściej:confused:

olivco przypomniało mi się powiedzenie Włochów, że goście są ja ryby... po trzech dniach zaczynają śmierdzieć:nerd::happy::szok::-D:-D

sylcia -- justysia robi fajną sałatkę z tortellini na pewno poda ci przepis:tak:

witajcie... ja z rana w biegu- po jakies zakupy itd...:p
dziekuje za zaproszenie na pogaduchy:)

wczoraj z Kubus sie troszke popsul:/ ciagle plakal o nic:/ a na rekach to juz w ogole nie chcial byc:/ niby fajnie- ale to chyba normalne nie jest:/ :p
ale dzisiaj juz jest w porzadku- ciagle spi... :p

Sylcia sorki ze tak pozno i nie wiem czy zdazysz:sorry2:
kup tortelini ze szpinakiem w srodku, pomidory ,ogorka ,salate ,i kukurydze. ugotuj tortelini, pokroj warzywa, dodaj majonezu troche smietany dopraw piprzem sola i wymieszaj koniec robi sie ja w 15 minut

nastepna to: kup 2 zupki chinskie lagodna i ostra pokrusz makaron do miseczki wsyp przyprawy ktore sa do zupki dolaczone dodaj papryki czerwonej lub zoltej pomidora kukurydze ogorka i wymieszaj tez jest pycha makaron zrobi sie mjiekki pod wplywem warzyw :) to tyle z salatek blyskawicznych :tak:

musze sie wam pochwalic dostaklam telefonik nowy cud malina !!!!!!!!!:-):-D:-):-D

a gdzie to nasza aine zniknęła:confused: pewnie kawkuje no stop z dubliniankami :-D:-D

A właśnie że Was czytam regularnie:-)Tylko nie piszę, bo myślałam, ze już zapomniałyście, a tu proszę, kochana ms. marple mnie wspomina:-) A co do kawkowania, to owszem, rozkręciło się!:-D I o to chodzi!:-)

justysia, śliczny pokoik!!

Czesc mamusie
Ja mam wkoncu chwilke zeby usiasc na tylku
torcik juz jest jeszcze serniczek sie piecze zakaski zrobie wieczorkiem no i zostanie mi juz tylko modlic sie o pogode

Justysia sliczny pokoik

reklama
hejka,wkoncu chwilka dla siebie ;)jak to dobrze miec kolezanke,ktora porwie rozbykane dziecko na podwórko :) adusia spi wiec szybko cos tu naskrobie :)
justysia super ten pokoik :)),ale wlasnie powiedzialam ci to osobiscie hehe!!!
ania pewnie,ze o Tobie pamietamy!!!pisz jaknajwiecej !!!
olivca co to wogole za rodzinka?? czy oni nie maja wyobrazni??po co oni ci sie zwalili na glowe z dzieciakami zaraz po porodzie???zamiast zajmowac sie malenstwem ,musisz latac nad nimi???szokkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
camomile współczuje :(((
sylcia ta salatka byla z ryzem ,z ananasem,rodzynkami,orzechami i gotowanym kurczkiem,połączona majonezem :)
bozenka nie zdazylas spróbowac sałatki bo za szybko od nas ucieklas:((dobrze,ze chociaz torcika spróbowałaś!!!
ahhh mala jeszcze spi to zdaze sobie katalog avonka przegladnac!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry