reklama

Mamy z Limerick

takie moje życie w sumie chciałabym 5 dzieci.ale co ciążę jest mi ciężej i kosztuje to bardzo dużo pieniędzy,ale ja pochodzę z licznej rodziny,a Said ma 13ro rodzeństwa

reklama
witajcie!!!
jupi- doszlam do konca:D :P
tyle napisalyscie:P

ojejku- czytalam i czytalam i teraz nie pamietam co mam napisac:/

ja chcialabym jutro przyjsc, ale nie wiem jak z pogoda:/
mam do was glupie pytanie- wy z wozkami przychodzicie?... jak tak- to gdzie one sie zmieszcza?
heh...a ja chcialam jakies ciasteczka upiec...:/ ale widze ze chyba nie potrzebnie- z reszta nie beda pasowaly:/
ale juz wymyslilam- jak spotkanie kiedys bedzie u mnie to upieke ciasta:D

mamuska- ja BARDZO lubie zdjecia- jestem po szkole fotograficznej:D

sylcia- jak ja chcialam wziac slub to tez mialam problemy bo ja z zielonoswiatkowego kosciola jestem, a Dawid z katolickiego:/

eee.... no dobra- juz wiecej nie pamietam co mialam napisac:/ :P

przed chwilką widziałam swojego posta i znikł.pisałam,że na zachetę wklejam fotkę,co prawda nie twarzy,ale jak kiedyś już pisałam ja w takich miejscach jak forum raczej tego nie robie.tak wyglądały moje dłonie kilka godzin po ślubie

przed chwilką widziałam swojego posta i znikł.pisałam,że na zachetę wklejam fotkę,co prawda nie twarzy,ale jak kiedyś już pisałam ja w takich miejscach jak forum raczej tego nie robie.tak wyglądały moje dłonie kilka godzin po ślubie

Wyglądały ślicznie!!! Bardzo podoba mi się ten zwyczaj :tak:! Mi pozostała jedynie biała suknia...

mamuska no to liczna rodzinka bardzo !
Colima kochana wez co chcesz To jest tylko posiedzonko Tylko mamuska przyniesie wspaniale wypieki kuchnii indyjskiej <mniam> a wozek wez oczywiscie ! Sobie go zostawisz w pokoiku obok ui mnie gdzie bedzie parking dla wozkow chyba ze bedzie Ci potrzebny to wjedziesz nim do salonu albo do kuchnii :)

Mamuska rece wspaniale ozdobione Bardzo kunsztowne :))

reklama
ja ciacho chętnie zjem.wkleje Wam widoczniejszą fotkę z moimi przyjaciółmi

Załączniki

• ja oskar i lili.jpg
    ja oskar i lili.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 51

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry