reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej laski czy ja też mogłabym się wprościc na tą imprezkę jutro?? Tylko dałybyście mi szczegóły gdzie i na którą?? Mój M powiedział że może mnie zawieśc tylko musze zobaczyc czy dam rade sie z wszystkim wyrobic. Nastąpiła po prostu mała zmiana co di jutra tak że mam wolne które miałam prędzej zajęte:-D

Kaja !!! Bo zaraz kopa w 4 litery dostaniesz ! Mowilam i zapraszalam Cie kochana ! I Alex rowniez !!! Kochane wpadnijcie :))
Kochana ja mieskzam na Raheen Courtfields 31 jest to obok centry ;p A tak dla zabawy na poprzedniej stronie wyslalam narysowana mapke ;p;p;p

Zapraszam Zapraszam Zapraszam :*

Ja mieszkam na Raheen zaraz obok jest rondo i na roku jest ogromny sklep Casey jakby maz sie orientowal i obok mnie jest South Court Hotel i wlasnie centra w pasmie z kilkoma innymi sklepami i salarium i apteka tez jest obok ... Wiec mam nadzieje ze traficie :))

I jutro na 13 zapraszam :)

Może z Alex razem byśmy się wybrały tylko muśzę ją dopaśc;) bo w sumie my nie daleko siebie mieszkamy tylko ja nie wiem jak jej mała kończy szkołę i czy nic nie ma zaplanowane ale może obie byśmy jakos ogarnęły;-) Skontaktuje się z nią i jak coś dam znac już 100% wieczorkiem

może ja wezmę plastikowe,ale nie takie biwakowe tylko mam takie nawet ładne z plastiku.tylko kubków na harbate u mnie brak.ale mnie du...boli.czemu ja muszę tak cierpieć chcąc dziecka?

no to jak w wiekszości domów,najpierw jest jedna zastawa,kilka tależy się zbije kupuje się następną ale tą pierwszą szkoda wyrzucić efekt po 3 tależe z każdego kompletu.
nie wiem tylko jak się z tym zabiore,dobrze,że Said się zoobowiązał.a co do ciąży wiem,że warto.tylko ja co 12 godz biorę hormony a co 24 sterydy w zastrzykach i w sumie na tyłku usiedzieć nie mogę.przed ciążą przez 3 miesiące brałam hormony co 8 godz i to zastrzyk w brzuch.ogólnie czuję się dobrze,tylko te zastrzyki i bóle głowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry