reklama

Mamy z Limerick

Mamuska na 13 sie umawiamy :) a z iloscia osob to nie jestem pewna ...
Bede ja i mala Nadia ma 4 miesaice i pol, Natala ma synka ma 4 latka i mala niunie, bedzie Justyna z swoja mala ma ponad 3 miesiace, bedzie druga Justyna z swoja mala ktora jak sie nie myle ma ponad roczek i z dzidzia w brzusiu Bedzie Bozenka z synkiem ktory bedzie mial roczek, Bedzie Marta z malym dzidziusiem i z synkiem ktory ma chyba ponad 2 latka kurcze teraz nie pamietam i moze weznie wieksze corki i bedzie Krycha z swoja corka :))
To chyba wszystkie mamy bo Aga nie moze i Camomile rowniez :(

reklama
ja dziewczynki zaraz Was opuszczę na jakiś czas.muszę wziąść zastrzyk,a po nim zawsze muszę poleżeć z pół godz i muszę wypić herbate,bo jakoś senna jestem,a że piję czaj to kawy nie muszę pić.ale niebawem wróce.zresztą mam wyrzuty sumienia,że Said z dzieciakami na blacie gotuje, a ja przy stoliku z nogami na pufie klikam tylko w klawiaturę, no i czytam mu każdego Waszego posta

a moja Laura wciąga wszystko co jest w zasięgu wzroku także też nie ma problemu.a spotkanko o ile sie nie mylę to miało być na 13.ja będę u Martuany przed 13 i wtedy mam się z nią di Sylci dokulać bo ona mniej więcej wie gdzie to jest

hejka
ale piszecie!!!!! widac ze pogoda do niczego:)
ech jak tak Was czytam to az mi szkoda ze mnie jutro nie bedzie :( cos mnie sie zdaje ze ja to chyba juz raczej odpadne z tych czestych spotkanek:(:(:(....raz na jakis czas pewnie jakos mi sie uda ale jak to bedzie to nie wiem....ech.....
a u mnie byla dzis z niezapowiedziana wizytka Martuana:) ale oczywiscie wpadla jak burza i zaraz leciala nawet kawki nie zdazyla dobrze wypic no....ale w sumie fajnie ze zajrzala::)
ha a ja sobie wczoraj wymyslilam ze skoro mam obiadek na 2 dni to dzis jak wroce ze szkol ogarne chate to pospie sobie z Majka i poodsypiam...i co????/ jakos nie umiem w dzin spac no.....zreszta juz od ciazy tak mam ze malo spie.....ale czasem przydaloby sie nadrobic zaleglosci nie?zwlaszcza ze taka pogoda wrrrr

to ja poprosze pozniej zdjatka z tego spotkanaka na maila dobra?

reklama
hehehe zobaczcie sobie zalacznik ktory wyslalam ;p

widac komu sie nudzii ;p;p;p

Załączniki

• HAHA.jpg
    HAHA.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 41

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry