aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
Natinke wszystkiego naj naj
a my w centrum bylysmy bo musialam ksiazki do szkoly corce wymienic wrrrr....zmoklam oczywiscie bo padalo
kupilam dzis karnecik na solaruium i od jutra sie juz opalam
ha
od razu mi weselej
hehehhhe
Majka s=dzis nawet dobrze spala....wykapalm ja wczoraj o o 21 bylam juz najedzona ale cos krecila sie w lozeczku wiec Andrzej ja wzial i usypial a ja poszlam spac
obudzilam sie dopiero o 2.30 jak Maja glodna byla
nawet nie wiem kiedy poszli spac hehehe....nastepne karmienie bylo o 5.30 zdaje sie
no i nie byla to najgorsza nocka
cale szczescie
do pozniej moze lasencje.....
Natinke wszystkiego naj naj
a my w centrum bylysmy bo musialam ksiazki do szkoly corce wymienic wrrrr....zmoklam oczywiscie bo padalo
kupilam dzis karnecik na solaruium i od jutra sie juz opalam
Majka s=dzis nawet dobrze spala....wykapalm ja wczoraj o o 21 bylam juz najedzona ale cos krecila sie w lozeczku wiec Andrzej ja wzial i usypial a ja poszlam spac
do pozniej moze lasencje.....
!!!
...
mała nie była uspiona tylko zastrzyk ale było ok a potem pani powiedziała że ja mam wyjśc... patrze przez małe okienko nogi poszły w górę - pewnie boli i mała płacze
pani wychodzi po mnie ale się śmieje i mówi mi, że by chciała aby każde dziecko było takie:-) Ta jej zabiera się do wyrwania ząbka a Amelia.... mówi -"zobaczcie jak mi buty się świecą" i nogi do góry wzięła żeby pokazac im