reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek
Natinke wszystkiego naj naj:)

a my w centrum bylysmy bo musialam ksiazki do szkoly corce wymienic wrrrr....zmoklam oczywiscie bo padalo:(
kupilam dzis karnecik na solaruium i od jutra sie juz opalam:) ha:) od razu mi weselej:) hehehhhe

Majka s=dzis nawet dobrze spala....wykapalm ja wczoraj o o 21 bylam juz najedzona ale cos krecila sie w lozeczku wiec Andrzej ja wzial i usypial a ja poszlam spac:) obudzilam sie dopiero o 2.30 jak Maja glodna byla:) nawet nie wiem kiedy poszli spac hehehe....nastepne karmienie bylo o 5.30 zdaje sie:) no i nie byla to najgorsza nocka:) cale szczescie:)
do pozniej moze lasencje.....

reklama
Hejo mamuski moje :)) Wyspalam sie dzis ! Mala ciezko usypialam ale obudzila mi sie tylko trzy razy do karmienia :) A teraz wypila raz butle i pol drugiej i spii aniolek A ten kremik na klatke wygrzewajacy jest dobry Sama sie nim posmarowalam bo chyba aie zarazilam od malej cos gardlo mnie drapalo a po nocy super sie czuje :)

A przypomnij mi, proszę, nazwę tej maść, bo chętnie się w nią zaopatrzę na zaś ;-)! Znaczy dzieciaczką powoli przechodzi? Byłoby super, bo nie ma nic lepszego niż zdrowe dzieciaczki :-D!!!

Aga_irlandia, a gdzie zapisałaś się na solarium? Fajna sprawa tak się powygrzewać, mi też już tego brakuje :sorry:...

KRYCHA ja chodze na solarium w superquinie kolo mnie:) tanio i fajnie w zeszlym roku tez tam chodzilam i bylam zadowolona:) a dzis z tego salonu patrza na Majke i pytaja czy moje mowie ze tak o one aaaaa to dlatego ciebie tak dawno na opalaniu nie bylo! heheeh....
aaa i najwzniejsze za karnet na 200 minut place tylko 45 euro:)

Krycha ta masc to Snuffle babe
Aga to bardzo malo placisz za karnet :) A wiec maamuska korzystaj ! Ciemna karnacja ciemny kolorek wlosow Ladna szmineczka na usta i na podryw :))

A niewiecie co z mamuska jakos sie nie odzywa ... Mam nadzieje ze dobrze sie czuje :)

sylcia na podryw??????????????????czego??????????????? chyba wedki na rybach hahahaaha:)
ja juz za stara jestem:)kto by mnie chcial:) hahahhha
jade do szkoly po moje najmlodsze dzieci....ech wlasciwiw moje 3 dziecie bo najmlodsza juz nie jest heheh

KRYCHA ja chodze na solarium w superquinie kolo mnie:) tanio i fajnie w zeszlym roku tez tam chodzilam i bylam zadowolona:) a dzis z tego salonu patrza na Majke i pytaja czy moje mowie ze tak o one aaaaa to dlatego ciebie tak dawno na opalaniu nie bylo! heheeh....
aaa i najwzniejsze za karnet na 200 minut place tylko 45 euro:)

No to malutko płacisz! A Sylcia007 dobrze piszę, nie jeden pewnie się za Tobą ogląda :tak::-D:tak:!!! Sylcia007, dzięki za nazwę maści :sorry:

Już po dentyście :szok: mała nie była uspiona tylko zastrzyk ale było ok a potem pani powiedziała że ja mam wyjśc... patrze przez małe okienko nogi poszły w górę - pewnie boli i mała płacze:zawstydzona/y: pani wychodzi po mnie ale się śmieje i mówi mi, że by chciała aby każde dziecko było takie:-) Ta jej zabiera się do wyrwania ząbka a Amelia.... mówi -"zobaczcie jak mi buty się świecą" i nogi do góry wzięła żeby pokazac im:-D Więc przeżyłam ja bo ona chciała jeszcze zostac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja_respect, dzielną masz tą swoją Amelkę :-D

Kurczaki, a mi też dziecię coś zaczyna siorbać, ale już specyfiki różne pokupowane więc mamy się czym kurować!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry