Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oh Sylcia przygotuj sie nerwowo hehe ja wole o tym nie myslec juz wiecej bo takiego placzu u mojej malej jeszcze nie slyszalam...serce sie kraje:--(
A na to spotkanko to moze umowmy sie tak wstepnie na wtorek...??? a jaka mamka z Toba by jeszcze przyszla..?![]()
Sylcia, to Ty zapraszasz w poniedzialek a ja zapraszam we wtorek:-)
w poniedzialek kolo polodnia ja chetnie bym mogla wpasc do Ciebietylko musisz mi wytlumaczyc gdzie mieszkasz
a jesli drozdusia ma rowniez ochote to moze zabrac sie ze mna
??
ZAPRASZAM do mnie we wtorek![]()
Okej Sylwia to jeszcze zobaczymy co drozdusia powie, a jak cos to jeszcze sie dokladnie zgadamy
Ja juz sie zegnam bo ledwo na oczka patrze, mam nadzieje ze mala da pospac i te przekute uszy nie zakloca jej i mojego spokojnego snu.....
Dobranoc i dojuterka

weekend niestety spedzam pod znakiem katarku - najpierw maz sie rozchorowal a teraz mnie cos lapie i bronie sie jak tylko moge zeby mnie nie rozlozylo