• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

no i się rozpadało

Martuana powodzonka. czujesz że się źle skończy?więc postaraj się żeby nie skończyło się źle dla ciebie:-p trzeba być rekinem bo inaczej wpierdzielą cię inne rekiny:-D:-D

witam nową mamuśkę-mam koleżankę w newcastle west(swoją drogą czuje się tam samotna,mieszkała w Limerick i tu zostawiła wszystkich znajomych.ale czasem ją odwiedzam:tak:)

Aine świetny pomysł z tymi mikołajkami.dzieciaki na pewno będą zachwycone

reklama
No, ja już wyprałam dziecię, nakarmiłam nawet i chyba uda mi się Oliwcię położyć wcześniej spać, a przynajmniej spróbuję, bo w nocy pobudka :szok:;-)! Drozdusia, mam nadzieję, że nie zmokłyście za bardzo, a przynajmniej Ty, bo Laurka miała folię przeciwdeszczową :sorry:! Justysia21, co tam ciekawego nakupowałaś? Aine, fajnie, że nas często podczytujesz, ale zostawiaj za sobą jakieś ślady żebyśmy nie myślałay, że o nas zapomniałaś :blink:... Bardzo się cieszę, że nie jesteś tam sama, bo miłe towarzystwo jest na wagę złota :tak:!!! Ewekom, witam wśród nas :-D! Ciężki orzech do zgryzienia porzebrnąć przez to wszystko, ciekawe czy dasz radę :cool2:... Martuana, mówię Ci dasz radę, w końcu wiesz z kim masz do czynienia ;-)! Natinke18, słyszałam, że Adusia już duża dziewczynka, ech, szkoda, że sama nie mogłam zobaczyć wczoraj... Koniecznie muszę to nadrobić po poworcie :evil:!

Krycha wcale tak mocno nie padało jak lazłam do domku.dopiero jak już byłam na miejscu to się tak rozszalało

Uffff, to dobrze, bo już myślałam, że zlało Was na amen :sorry:...

Krycha nie martw się będzie dobrze bynajmniej będę trzymała zkciuki za spokojna podróż dla Was

Niedziękuję, przydadzą się i to bardzo :tak::tak::tak:!!!

Zmykam już mamusie, uważajcie na siebie i nie chorujcie (dzieciaczki również!!!) ;-)! Słodkich snów życzę i poklikam do Was jak tylko będę mogła, paaaaaaaa :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha bezpiecznego lotu:tak: zaglądaj do nas w wolnej chwili
chyba się już pożegnam bo pewnie nikt już tu nie zajrzy:sorry: jak to w weekend bywa....obejrzę może jakiś filmik z mężolem ale jak znam życie to zasnę po pierwszych 20 minutach:-p:-p
dobrej nocki babeczki

No to ja się tez żegnam na dziś;-) co prawda ja jeszcze nie zasnę ale już widzę puściutko tu:eek: jak to w weekend:-D spokojnej nocki laseczki i bez przebojów Krycha jeszcze raz szczęśliwego lotu i bez niespodzianek!!!!!

reklama
dzien doberek:)

ale cisza jak nigdy hehehhe

a my juz na nogach od kilku godzinek ale jakos z lozka wstac sie nie chcialo hehehhe
widze ze pogoda calkiem calkiem wiec do miasta podskoczymy bo musze Kamili kupic jakies ksiazki i cos tam jeszcze:)oby nie padalo....a taki mial byc deszczowy weekend...........
uciekam poki co...
aaaa Krycha spokojnego lotu bez niespodzianek
Marta a Ty kochana melduj sie jakos cobysmy wiedzialy ze jeszcze zyjesz:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry