Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój T jak wychodził do pracy to mówił żebym tylko pod żadnym pozorem dzisiaj nie rodziła bo to piątek 13
a ja mu na to że byłoby super tak sobie zaplanować moment porodu.co zrobić jak mały się pcha i nadciąga dziewczyny, ale macie fajne nowe emotki, hihihih![]()
![]()
no ja się witam.trza było dać małej śniadanko bo tylko zeszłam z nią na dół i już wołała am am . a nocka tak jak myślałam-masakra.tak miała zapchany nos że do 2 co chwila do niej wstawałam
w końcu wzięłam ją do łóżka-co prawda tak się kręciła że i tak nie spałam ale miałam ją pod ręką i nie musiałam do niej latać.i tak do rana zakrapianie i czyszczenie noska na przemian
no ale od rana jakby lepiej.
Aga no zobaczymy czy masz nosamój T jak wychodził do pracy to mówił żebym tylko pod żadnym pozorem dzisiaj nie rodziła bo to piątek 13
a ja mu na to że byłoby super tak sobie zaplanować moment porodu.co zrobić jak mały się pcha i nadciąga
![]()
!!! Ło matko, jaką nockę mieliśmy
, Oliwia już 3 noc z rzędu budzi się koło 03.00 i chce do nas, a potem rzuca się po mnie i spania już raczej nie ma!!! Czemu ja się dziś znów dałam złapać na to zabranie z łóżeczka? Tak to by pobuczała trochę i poszłaby dalej spać... A ja jakaś inna, no, zamiast sprawdzić którą to godzina to przyjęłam, ż epewnie już rano
!!! Ech, szkoda gadać... Widzę, że ostatnia czwóreczka już się szykuje do wyjścia, więc może to przez to??? No i jeszcze ten katar - już nie ma takiej tragedii, bo Otrivin działa i nóżki na noc smaruję i infalację z Olbas'u serwuję, ale jednak troszkę przeszkadza... Ale widzę, że i Wy, Drozdusiu, macie za sobą fatalną noc
! Bidne te nasze Maluchy...
! Choć to już nie pierwszy raz będziemy leciały no, ale Młoda w końcu za każdym razem inna, no i cyca już nie ma... Chyba marudzę od rana
! Dobra, więc koniec z tym, zmykam na śniadanko, później może jakaś kawka
(w samotności niestety...) , więc do klikania 
Dzieńdoberek albo i nieja dzisiaj wieczorem teściówke powitam więc się okaże czy dobry hahah
D
rozdi 13 szczęśliwy ja jestem z 13 i szczęściara ze mnie hhehehe;-) a wam laski życze zdróweczka
:-), a tydzień szybko minie ;-)!