reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

to milego spotkanka mam nadzieje ze nastepnym razem do mnie wpadniecie

Kochana ja z checia wpadne tylko musisz wytlumaczyc co i jak :)) Tam dojechac do Ciebie :)

W końcu się spakowałam, ufff... Ale musiałam zaczekać aż Oliwka pójdzie spać, bo koniecznie chciała mi pomagać i ani ładu ani skaładu z tego nie było :laugh2:!

Zaglądnę później, bo teraz to chyba sama ze sobą musiałabym klikać ;-)

Noo to fajnie ze juz spakowanii jestescie Ja sie pakuje dzien przed albo nawet w ten sam dzien wylotu :)

czesc dziewczynki, w końcu dobijam!!! Mieliśy takiego wirusa, że myślałam, ze koniec, dwa komputery i w ogóle żadnej kopii nic, już myślałam że straciliśy dosłownie wszystko ale po pięciu dniach w końcu udało się!!! Warto było. Dlatgo oczyszczajcie dysk i róbcie co jakiś czas kopie zapasowe

Noo trzeba trezba robic defragmentacje i zapisywac sobie dane i pkiki :)

my już w domku.Lola w końcu zasnęła bo marudziła że ho ho
Natinke ciasto było przepyszne;-)
Aguś widzę że się świetnie bawisz

Zgadzam sie Natine pyszne ciastucha robii :))

reklama
Noo to fajnie ze juz spakowanii jestescie Ja sie pakuje dzien przed albo nawet w ten sam dzien wylotu :)

Zgadzam sie Natine pyszne ciastucha robii :))

Matko kochana, ja nie miałabym nerwów żeby się pakować w ten sam dzień :eek: z regóły zawsze spakowana byłam, znaczy przygotowane rzeczy do spakowania miałam już tydzień przed, ale teraz, z Pyzunią to mało realne... Ale i tak gromadziłam większość już od niedzieli ;-)

Ech, takie pyszności mnie omineły i jeszcze takie towarzystwo :-(... Ale jak wrócę, i chore nie będziemy, to na pewno nie odpuszczę!!!!!!

Właśnie kończę gotować barszczyk po ukraińsku, nawet Młoda mi dała popichcić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tak a Lola wstała lewą nogą i cały czas na przemian marudzi i wyje

masakra jakaś.chodzi mi tak za tyłkiem a mi już głowa puchnie:sorry:

Kochana ja z checia wpadne tylko musisz wytlumaczyc co i jak :)) Tam dojechac do Ciebie :)

Ja mieszkam w Pallasgreen to jest ok 15km od Limericku jesli bedziesz miala kiedys ochote to nawet autobusem do mnie dojedziesz a autobus staje prawie pod samym moim domkiem
Ale mam tez nadzieje ze po powrodzie dziewczyn z PL sie zorganizujemy i wkoncu mnie nawiedzicie

Ja mieszkam w Pallasgreen to jest ok 15km od Limericku jesli bedziesz miala kiedys ochote to nawet autobusem do mnie dojedziesz a autobus staje prawie pod samym moim domkiem
Ale mam tez nadzieje ze po powrodzie dziewczyn z PL sie zorganizujemy i wkoncu mnie nawiedzicie

Z wielka checiaa :)) w sumie az tak daleko nie ma do Ciebie wiec bedzie ok :))

A wy tu szalejeciez tymi emotikonami :))

reklama
Do góry