reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nie mam pojęcia Bożenko.w polmedzie z tego co wiem przyjmuje ta babka z galway ale to chyba w weekendy.a w tygodniu to nie wiem:no: a w medipolu?musiałabyś zadzwonić i spytać

dziendoberek

Ale pogodaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny czekam dzisiaj na was widze ze kilka sie niestety wykruszylo:( ehh no moze bede miala okazje poznac nastepnym razem...
ja nie mam nic na koncie zeby oddzwonic ani smska napisac chyba ze ktoras z was ma voodafona to mam darmowke.wybieralam sie do dunnes zeby sobie kupic kredyt ale tak zaczelo lac ze mnie sploszylo. jak cos to mieszkam za duunesem 3 w lewo i moj numer domku 56:) dozobaczonka

Sylcia dziekuje bardzo ;) mam nadzieje ze kiedys sie uda bardzo chetnie;) tylko ze u mnie wchodza w gre tylko weekendziki bo od pon do pt pracuje...jakby ktoras byla w NCW to dajcie znac rowniez zapraszam na kawke ;) w Limeryku bywam 2/3 razy w misiacu choc to zalezy od wolnego czasu i ochotki ;) mam pytanko czy chodzicie gdzies ze swoimi brzdacami na basen? wiecie czy sa gdzies organizowane zajecia dla takich totalnych maluszkow? bo moja malizna bardzo lubi basen i chetnie bym w takich zajeciach uczestniczyla bo sama nie bardzo wiem jak zabrac sie za nauke plywania ;D i tak wogole z takimi maluszkami paro misiecznymi gdzies mozna spedzic jakos fajnie czas w Limeryku? bo zastanawiam sie czy na cos takiego jak tons of fun to chyba za male? moja malizna jeszcze nie raczkuje...

dzien doberek
dopiero zem siadla.....
posprzatalam,pomylam podlogi i zrobilam obiadek...dzis zupka jarzynowa i krokieciki z pieczarkami i serem oraz z kapusta.....nie miala baba klopotu to se zajecie znalazla hehehheh
Mayka wciagnela zupke i sie teraz buja:) chwilka odpoczynku i trza cos zjesc:)
uciekam
jeszcze zajrze
aaaa madziakowalik GRATULUJE:)
kasia limerick trzymam kciuki.....mam nadzieje ze juz jestes po:)
aaaaa bozenko chyba w medipolu jakis gin przyjmuje w tyg jak sie nie myle....kolezanka byla ostatnio.....ale nie dam glowy czy to w tygodniu bylo czy na weekend

reklama
Do góry