Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JEDNAK UDAŁO CI SIĘ WCZEŚNIEJ
a ja dziewczyny wyobraźcie sobie dzwoniłam do tego fisu i gościu powiedział że sprawa została przedawniona

i musze jeszcze raz dokumenty składać
Masakra i w dodatku przedawniona przez nich!!!! Bo nie chciało im się papierów moich przejżeć !!! a najpierw powiedział że niby decyzja przyszła do mnie i kasa na koncie a potem się z tego wycofał
bo ja wydzwaniałam i nawet powiedzieli że przyznali i w zeszły czwartek miały być na koncie a teraz że to kto inny mi powiedział
a On mówi że w ten czwartek mi się przedawniło wszystko a mineło ponad 3 miechy od złożenia szok co za lud a ja nienawidze papierkowej roboty!!

te 20 to pewnie wciągnął na pierwszy obiad;-)Justynki Nicolas wazy 3220 kg......prawdopodobnie jutro wyjda do domu....napewno jak wroci i bedzie miec chwile to zda nam wszystkim relacje![]()

u nas pogoda ladna wracamy we wtorekjustysia jak tam w polsce?? kiedy wracasz?? mam nadzieje ze pogode masz lepsza niz my tutaj Jak tak dalej bedzie to popadne w depresje....
ojjj pamietam co przechodzilas i jak sie zamartwialas biedaczko.... ja to nie zapomne jak to do pewnej irolki ktora urodzila 9 dziecko wszystkie dzieciaczki w odwiedziny wpadly wtedy to sie dzialo zadyma na calegoGRATULACJE WIELKIE DROZDUSIA!!!!!!! Zdrowego synusiabardzo sie ciesze ze udalo sie wczesniej i ze juz masz to za soba!!!!! A niemowilam dwa dni temu ze juz niedlugo....
ale sie ciesze
![]()
Dzindusia jesli chodzi o maternity hospital to musze Ci powiedziec ze mi te sale 5 osobowe nie przeszkadzaly wygole, zawsze masz zaslone i mozesz zaslonic sie kiedy tylko tego chcesz, jesli tylko nie przylezie jakas wredna polozna i Ci odsunie zaslony, to mnie wlasnie najbardziej irytowalo w szpitalu ze co pol dnia sa inne polozene, kazda gada co innego, wrrrrr tez lezalam przy oknie to okno mi jedna otwierala o 9 rano i dziecko wietrzyla wrrrrrrr ja lezalam w szpitalu 3 dni i musze Ci powiedziec ze to byly moje najgorsze trzy dni w moim zyciu, czulam sie jak NIC, mala nie chciala wogole jesc, ciagle wymiotowala wodami plodowymi, nawet w nocy nie moglam sie spokojnie przespac bo balam sie ze mogla by sie zachlysnac tymi wodami , a polozne, MASAKRA wcale nie byly pomocne wrrrrr!!!!!
(((((

a jaka wscipska......