Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki, a ubezpieczenie mi pracodawca w calosci oplacil w vhi wiec je poprostu mam i dlatego pytam czy mi sie przyda bo w informatorze to zawsze pieknie napisza ze wszystko super i sala dwuosobowa i niewiadomo co jeszcze...dzindusia ja rodzilam i w Polsce i tutaj .....tu za darmo wszystko mialam ale nie mialam prywatnego ubezpiecznia....zreszta po co?i tak jest za darmo![]()

tego sie wlasnie najbardziej obawiam :-) ale chociaz sa parawany zeby stwozyc pozory prywatnosci i choc w ten sposob odgrodzic sie od reszty??ja lezalam w 5 osobowej salii Bylo kazde lozko zajete tyle bylo kobietek ... # tak chrapaly ze nie umialam zasnac nawet na 5 mina 4 tylko klnela ze je pozabija i sie modlila na glos ... A jedna co chrapala spala stara malpa cala noc chrapala jak stara trabka i jeszcze narzekala ze sie nie wyspala ... ;/ Jej nawet wlasnie dziecko nie umialo obudzic cala noc spala i jeszcze narzekala ;/;/;/
Ale ogolnie wszystko mialam za darmo nie musialam za cokolwiek placic)