Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje dzieciaki zrobily juz liste prezetow jakie chca dostac pod choinke
Chyba kredyt wezme
, ale i tak chcę jakieś drobiazgi kupić i ładnie zapakować żeby wiedział co to święta

Hej kobitki
Drozdusia ja tez sie do Ciebie dzisiaj szykowalam, ale dziecie moje znow sie rozchorowalo, tzn nie doszla do siebie jeszcze po ostatnim, a dzisiaj w nocy tak miala nos zawalony ze budzila sie co pol godziny, robilam te inhalacje z karvolu i mam krople do nosa, i wode fizjologiczna, ale niz nie pomagaeh a jej nic nie splywa z noska tylko siedzi gdzies w zatokach, i tylko splywa do gardla, bo widze jak polyka i sie krztusi
juz nie wiem co robic, czy jest sens isc do lekarza z katarem, co mi doktor na to przepisze.....
![]()
a inhalacje rób dalej bo to łagodzi aha i kładź na brzuszku i troszkę opukuj plecki- delikatnie
może za radą Camomile lepiej odpuść sobie wyjazdy do PL

wrrrrrrrrrrrr!!! Polozylam ja spac i czeka mnie sprzatanie. Teraz nie wiem jak wstanie co mam jej dac, zeby znow nie zwymiotowala ehhhhhh

mówią że kto zjada ostatki ten piękny i gładki