Góra prasowania i nie mam kiedy tego zrobić... Oliwka niespokojna, budzi się co pół godziny, godzinę - mam chwilkę żeby coś wciągnąć i napić się czegoś, bo jak już wstaje to z rąk mi nie schodzi i buczy z przerwą na jedzonko (jak już zaskoczy, że ma cyca pod nosem)
!!!
krycha jeśli Cię to pocieszy, to wlasnie na gadulcu klikam z kumpelą, która ma 15-dniowe bliźniaki-to dopiero jazda! jednym palcem pisze
i ma to samo co ty i inne mamuśki niemowlakow , tylko ze wszystko x2
i koncert w stereo co chwilę heheh. bidulka.
... Oliwka niespokojna, budzi się co pół godziny, godzinę - mam chwilkę żeby coś wciągnąć i napić się czegoś, bo jak już wstaje to z rąk mi nie schodzi i buczy z przerwą na jedzonko (jak już zaskoczy, że ma cyca pod nosem)
!!!
!!! A w sumie Oliwka, póki co, spokojniesza jakaś - "widzę światełko w tunelu"...
No a najgorsze ze do kogos innego nie pojde bo nam zawsze wszystko taniej robi a kto wie czy wogole zaplacimy bo przyjdzie na portret z rodzina wiec chyba bedzie machniom jak to moj ojciec mowi hih My mu zdjecia on nam zmyware!
ale zaprosze cie do znajomych i mozesz odladac choc uwazam ze nie ,ma tam zabardzo na co patrzec no chyba ze na moja coreczke!!!pozdrawiam was wszystkie a moje plany na weekend to dzisiaj zdjecia a pozniej male zakupy no i do domku maz musi troche odpoczac