Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... Wiecie co, moje dziecię przespało dziś w nocy 5 godzin bez przerwy a potem, po półgodzinnym karmieniu się z przebraniem pieluszki i lulaniem zasnęło na kolejne trzy - szok
, pozytywny oczywiście ;-)!!!!!!! Ciężko mi w to uwierzyć do tej pory i oby więcej takich nocek było :-)...
!!! Natinke18, tak czasem bywa z tymi dokumentami, hehe
... Brat pewnie wściekły, co? Gastone, wiadomo już coś o Jaśku? Nadal trzymam kciuki za niego!!! Bidulek, taki malutki a tyle musi już przejść
... Będzie dobrze - wierzę w to!!! Sylwisko22, na papierach do paszportu podpisywali się dyrektorka i zastępca z męża pracy.
!!!!! Oby tak zostało, chociaż, niestety, zapowiadali inaczej...dzieki krycha a napisz mi jeszcze co dokladnie wysylalas jesli mozesz oczywiscie.moja mala juz tez coraz lepiej spi w nocy.pozdrawiam
...