kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Gastone ja mam buzz ale ja go odkupiłam <bez fotelika i gondolki wiesz więc niestety nie mam> przykro i szkoda ze nie mogę pomóc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...

?
...
? Lizak Jej się znudził, za to porządnie zgłodniała i wciągnęła spory obiadek :-)! Igorek odpoczął?

!!! Tylko jak Młoda zaczyna płakać to Jej się bańki robią
w nosie, ale ogólnie jest już git! Cieszę się jak nie wiem, bo to oznacza powrót do świata żywych 

A ja musze sie pochwalic bo Mala zasnela mi dzis tak pieknie na noc po kapieli wycalowalam i polozylam do lozeczka odrazu sie przytulila do poduchy a potem na brzuszek troche tylkiem pokrecila i sobie zasnela !!!! jestem w szoku, w dzien ciagle z nia niestety walcze , ale moze juz na noc zalapala ze trzeba isc spac bo jest noc... hmmmmm

!!! Teraz jeszcze tylko za drzemki w ciągu dnia trzymam kciuki! Uda się w końcu, cierpliwości ;-)! Aaaaa, Camomile wpadła na pomysł, że może Igorkowi cięzo zasnąć, bo ma jasno w pokoju i spróbuje zasłonić mu okno - a u Was jak jest? Zasłaniasz okna w ciągu dnia Sophijce na drzemkę?
Fraglesik czasami dostaje butlę tak żeby załapał jak go od cycka odstawię bo z Laurą nie wyszło.jak mu daję to na noc i wyobraźcie sobie że potrafi wypić 180 i obudzić się za 3 godziny na żarełko?
może dlatego go brzuszek boli
mam wrażenie że ile bym mu dała to tyle by zjadł.może zacznę go oszukiwać wodą ale wątpię czy da się na to złapać żarłok jeden

;-)

i sie jeszcze sama na porod zawiozlam