reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobrek :)
dawno nie pisalam,ale sumiennie was czytałam:)
Gastone gratuluje blizniakow :)zazdroszcze :)
ja wczoraj nie zjadłam ani jednego pączka..ale za to z tuzin oponek :) własnej roboty rzecz jasna ;)
Dominika dzis zostawialam w domu,moze przez weekend pozbedzimy si wkoncu kaszlu raz na zawsze.....buziaki

a co to za spotkanko??chyba przgapilam zaprosznie hhheheh

reklama
Natinke jeśli tylko masz ochotę to wpadaj.zresztą ty już zdaje się idziesz do mnie już jakiś czas i jakoś dojść nie możesz:-D

a propo zaproszeń-chyba nie muszę do każdej z osobna takiego wysyłać?pisałam nie raz że jak kto ma ochotę to u mnie wrota otwarte;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Oczy na zapałki mam:-) Coś wyspać się nie mogę.
Gastone gratuluję bliźniaczków i zyczę bliźniaczek:-)
Krycha Igor czoraj obudził sie po 17 a po 18 juz spał:szok: Dzisiaj znowu po ponad godzinnej walce zasnął a ja już nie mam pomysłu co jest nie tak. Dzisiaj kupię te zasłony i zobaczę czy to coś pomoże....
Miłego dnia dziewczyny...Paa

Hejka! Dół mnie złapał jakiś i natchnienia do pisania nie mam w ogóle, ale wpadłam się przwitać i poczytać troszkę co u Was...

To dziś jakieś spotkanie jest? Hm... Chyba mi umknęła ta informacja...W takim razie życzę miło spędzonych chwil :sorry:...

Krycha Igor czoraj obudził sie po 17 a po 18 juz spał:szok: Dzisiaj znowu po ponad godzinnej walce zasnął a ja już nie mam pomysłu co jest nie tak. Dzisiaj kupię te zasłony i zobaczę czy to coś pomoże....

Znaczy śpioszek Mu się włączył :sorry:

Dobra, zmykam, i tak nikogo widzę nie ma... Udanego weekendu życzę, bez odbioru!

hejka. Jaka ogarnęła mnie senność:-( Igorek śpi i może w końcu się zregeneruje troszkę:-( A zasnął u taty na kolanach podczas oglądania bajek:-) Może to jest na niego sposób???:confused:Hmmmm

camomile a byc moze to wlasnie sposob na niego :)

Hehe ja niedawno dotarlam do domu busem jechalam ponad 30 min ;/ korki masakra ;/

W ogole niewiem tak mi sie zdaje ze ... watek jakos cichnie ... malo piszeta dziewczyny kiedys to 5 stron trzeba bylo nadrabiac a dzis 5 postow tylko :p

reklama
Do góry